מחפש פאנל פנימי של נוקיה 3210 מחפש פנאל פנימי של נוקיה 3210
A ashomer New member 24/2/02 #3 אני אשצח להצטרף לשמחה... בכל מקרה אנסה להתחנף אל ד ר (מנהל הפורום) ואשלח אותך ללוחות כי בעיקרון הודעות מהסוד שכתבת אמורות להיות שם...
אני אשצח להצטרף לשמחה... בכל מקרה אנסה להתחנף אל ד ר (מנהל הפורום) ואשלח אותך ללוחות כי בעיקרון הודעות מהסוד שכתבת אמורות להיות שם...
א אורי יפה New member 25/2/02 #4 עזוב אותך לוחות יש פב סטארט אפ רציני! פאנל פנימי של נוקיה 3210, לא מסקרן אותך לשמוע על זה?
A ashomer New member 25/2/02 #5 אני כבר מת לדעת!! הרי כתבתי שאני אשמח. אולי נתחיל בהשערות... יהיה מעניין מי ינחש... אולי גם נכריז על איזה פרס!
אני כבר מת לדעת!! הרי כתבתי שאני אשמח. אולי נתחיל בהשערות... יהיה מעניין מי ינחש... אולי גם נכריז על איזה פרס!
D d@r121 New member 26/2/02 #7 נו באמת לא מכירים מה זה פאנל פנימי זה שהרטיס SIM לא יהיה לו משעמם אפשר להשיג אותו ברשת אורנג´ או בנוקיה או בחו"ל ד ר
נו באמת לא מכירים מה זה פאנל פנימי זה שהרטיס SIM לא יהיה לו משעמם אפשר להשיג אותו ברשת אורנג´ או בנוקיה או בחו"ל ד ר
T tomlevin New member 26/2/02 #9 אני גם מנסה כבר שנים להשיג פאנלים פנימיים לכל סוגי המכשירים. הבעיה שעם כל ההשקעה לא רואים אותם... כן זה סטארט אפ ענק... אני שולח עכשיו מייל לנוקיה העולמית.
אני גם מנסה כבר שנים להשיג פאנלים פנימיים לכל סוגי המכשירים. הבעיה שעם כל ההשקעה לא רואים אותם... כן זה סטארט אפ ענק... אני שולח עכשיו מייל לנוקיה העולמית.