מחפש פורום מתאים ב"תפוז" לשאול שאלה בנושא מיגרנה אודה אם תוכלו לכוון אותי לפורום שיכול להתאים
I icecold7 New member 10/10/16 #1 מחפש פורום מתאים ב"תפוז" לשאול שאלה בנושא מיגרנה אודה אם תוכלו לכוון אותי לפורום שיכול להתאים
ת תמר האחרת New member 10/10/16 #2 ככל שאני אוהבת את האינטרנט, נראה לי שזו שאלה לרופאה (או רופא) לא הייתי סומכת על התייעצויות בפורומים. רפואה שלמה!
ככל שאני אוהבת את האינטרנט, נראה לי שזו שאלה לרופאה (או רופא) לא הייתי סומכת על התייעצויות בפורומים. רפואה שלמה!
I icecold7 New member 10/10/16 #3 עדיין, האם יש פורום כלשהו בתפוז המתאים לכך? לא מדובר בשאלה מורכבת או כזו שדורשת מומחה
R RSPA New member 10/10/16 #5 זו שאלה בסיסית ל"גוגל". תריץ שם חיפוש. עם מילות המפתח: "מיגרנה פורום תפוז" ותקבל מספר תוצאות, גם הנוגעות לתפוז וגם בכלל. עם זאת, הייתי ממליץ לך, כפי שתמר כבר המליצה לך, לפנות לגורם מקצועי רפואי בעניינך.
זו שאלה בסיסית ל"גוגל". תריץ שם חיפוש. עם מילות המפתח: "מיגרנה פורום תפוז" ותקבל מספר תוצאות, גם הנוגעות לתפוז וגם בכלל. עם זאת, הייתי ממליץ לך, כפי שתמר כבר המליצה לך, לפנות לגורם מקצועי רפואי בעניינך.