מחפש פיתרון יצירתי לעובש במיקלחת

adigreen

New member
מחפש פיתרון יצירתי לעובש במיקלחת

ניסיתי חומרי ניקוי, אקונומיקה, סיליקון, רובה וכו' גם איוורור אבל אחרי שבוע שבועיים סימני העובש השחור חוזרים ומציצים וזה מה זה מרגיז אותי אז מה עושים? אלעד

psa

New member
קיימים צבעים מיוחדים נגד עובש.קישו

מצורף . -הכנס להום-סנטר אקונומיקה הפתרון האידיאלי לסילוק העובש -אך לא הפתרון למניעה בכלל. באמבטיה שלנו אותה בעייה ,אך במהלך החורף... אצלי יש קרמיקה כמעט עד לתקרה ,העובש מצטבר על התקרה ובין חריצי הקרמיקה. לוקחת מקל הספונג'ה ,עוטפת אותו בסמרטוט רצפה טבול באקונומיקה ,סחוט היטב. עוברת על המקומות המעובשים. זהירות עם עיניים ובגדים...לעבוד עם כפפות חד-פעמיות. בהצלחה

משה פ

New member
האם האמבטיה מאווררת?

האם יש זרימת אוויר חופשי בתוך חדר המקלחת? לי הייתה אותה בעייה, ומאז שהתקנתי וונטה במקלחת שמחוברת למפסק התאורה נפתרה הבעיה. פעם בשנה, כשמופיע תחילת כתם עובש, אני שם מעט אקונומיקה בתוך מתז של מיים ומתיז על כל הסביבה של הכתם, ובשניות הוא נעלם.

משה פ

New member
שכחתי להוסיף........

אפשר לצבוע את האמבטיה בצבע פלסטי רגיל, אבל חלק מהמיים שמוסיפים לדילול אפשר להחליף באקונומיקה, זאת פעולת מניעה.

אבא אסא

New member
אני חושב שהעובש מגיע מהרטיבות

והלחות. הרעיון הוא לייבש לגמריי את האזור ואז לשים צבעים וכד. מומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע.. אולי אפילו פה יתנו לך עיצה טובה. בהצלחה, אסא.

adigreen

New member
תודה. הבעייה היא בעיקר בין האריחים

ובחיבור המיקלחון לריצפה. אין ברירה, נחזור לאקונומיקה. אלעד

למעלה