מחפש פיתרון להאפלת החדר

sharons1

New member
מחפש פיתרון להאפלת החדר

אין לי תריסים בחדר ויש לי לפחות 5 מטר של חלון ( 5 * 1.5 ) חשבתי על וילון מסוג גלילון שיאפיל ביום ויהיה אטום בלילה (שלא יוכלו להביט פנימה) האם למישהו יש עוד רעיון / פיתרון - או שנגזר עלי לשים תריסים ? תודה לעוזרים

sharons1

New member
לאן נעלמו כל מעצבי הפנים ? לאף

אחד אין פיתרון או רעיון

יסטרדיי

New member
לא ציינת למה החדר משמש, אך אני

מניחה כי מדובר בחדר בבית ולא במשרד - בכל מקרה, גודל החלונות לא כ"כ משנה מבחינת תפירת וילון, תוכל להשתמש בשתי מסילות לוילון שעל האחת ייתלה וילון לבן חצי-שקוף (מוסלין למשל) והוא יאפשר פרטיות במשך היום, ועל האחרת וילון מבד כהה ואטום שיעזור בהצללה. זה מה שמקובל באירופה למשל. וריאציה על נושא זה היא השיטה שנהוגה בבתי מלון - וילון אטום כדי לקבל פרטיות ומעליו וילון "יפה"... אפשר גם להכין צלונים (שוב, עבודת תפירה) הנפתחים על מוט. לסירוגין, אם יש לך ידע בDIY, תוכל להכין בעצמך תריסים פנימיים (שנפתחים אל תוך החדר) מעץ, עם דוגמא כיד הדמיון הטובה עליך. אם תרצה פרטים נוספים, אשמח לעזור במסר.

ymmy

New member
הרעיון שלי.....

אפשר בסגנון הזה

sharons1

New member
תודה רבה על העזרה , למעשה

יש לי את הבעיה גם בסלון וגם בחדר שינה. חשבתי על החלפת החלונות כך שביום לא יראו כלום מבחוץ ובלילה אשמתמש בוילונות. הפיתרון של שני וילונות נראה לי יותר , אך אני חושש שזה לא יתן אוירה "חמה" . וזה לא יראה כל כך טוב. שוב תודה

למעלה