מחפש פלטת עץ מתאימה לשולחן

מחפש פלטת עץ מתאימה לשולחן

שלום חברים, שמחתי למצוא את הפורום הזה ואשמח אם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לקנות פלטת עץ ברוחב של 75 ס"מ ואורך של כ 160 ס"מ שתתאים בצבעה לזוג חמורים מאני מעוניין לרכוש מאיקאה (זהו ה- לינק לחמור). השולחן אמור לשמש כשולחן עבודה (מסך מחשב וכו..) השאלות שלי הן: 1) איפה ניתן לקנות פלטה מסוג כזה באזור המרכז ובאיזה עובי היא צריכה להיות ? 2) האם יש גימור מסוים שעליי לבקש כדי שהפלטה תתאים לשמש כשולחן ? 3) האם אוכל לוודא מראש שהצבע של הפלטה מתאים לצבע החמור ? 4) אשמח גם לקבל הערכת מחיר לפלטה בגודל המפורט. הרבה שאלות מקווה שתוכלו לעזור.. בתודה מראש, מורדוך.

yulevi

New member
פלטת עץ

בדרך כלל אנחנו בונים הכל לבד,בכל אופן ,משטח לשולחן עדי שיתאים לצבע החמורים ,הוא משטח אורן ,אתה יכול לקנות משטחי אורן במחסני עצים ושינסרו לך למידות המתאימות לך,את הגימור תצטרך לבצע לבד עם לכה שקופה כדי לשמור על גוון העץ,אם יש לך בעיה באיתור מחסן עצים שגם מנסר,אמליץ לך על מחסן עצים שנותן שירותי ניסור בטירה ליד כפר סבא אם מתאים לך המיקום.מחיר קשה לי לומר לך,לדעתי עובי של כ 2,5 - 3 סמ יתאים לזה

גימור לשולחן מעץ אורן

שלום לכולם, בשעה טובה הלכתי למחסן עצים בפ"ת קניתי את הפלטה לשולחן המחשב ואפילו יצא ממש יפה (תמונה). את הקצוות של הפלטה עיגלו לי לאחר הניסור, נראה לי שקוראים לזה "פרייזינג". אבל הבעיה היא עם הגימור של המשטח עצמו - הוא מחוספס ולא כלכך נעים למגע, במיוחד לאשתי
אשמח אם תוכלו לעזור ולכתוב לי מה צריך לעשות כדי שהמשטח יהיה חלק ונעים למגע (כמו ששולחן מחשב צריך להיות). נ.ב. - אני מעוניין לשמור על הצבע הטבעי של האורן. תודה ושבוע טוב, מורדוך..

למעלה