מחפש פרטים על הצריף הבא בבירקנאו

blablamax

New member
מחפש פרטים על הצריף הבא בבירקנאו

זהו צריף יוצא דופן באזור מחנה הנשים (אזור BIa) אני כמעט כמעט בטוח שמדובר במעבדת הניסויים של מנגלה אבל אני צריך להיות בטוח. תודה רבה!

../images/Emo128.gif../images/Emo104.gif

אנ'לוידע מה הצריף הזה בדיוק, אבל צריף העינויים של מנגלה נמצא באושוויץ 1 (רואים אותו ליד קיר המוות, כל החלונות שלו מכוסים בקרשים ולא נותנים להיכנס אליו)

blablamax

New member
אתה טועה

למנגלה היה גם צריף בבירקנאו ולא רק באושוויץ 1...

crazy monkey

New member
מעניין אותי באמת לדעת

למה לא נותנים להכנס לצריף שלו? האם פעם נתנו? ושמעתי שיש שם עוד את האוסף עיניים שלו,, הגיוני?

מדריך1

New member
מנגלה

מנגלה היה אחראי על כל הניסויים הרפואיים בבני אדם שנערכו בקומפלקס אושווויץ. היו לרשותו למעלה מ-20 רופאים שהשתתפו בנסיונות, בנוסף גם רופאים ורופאות יהודים, אשר הצילו הרבה מאד יהודים ממות. את עיקר ניסוייו ערך בבירקנאו,- בתאומים,צוענים,נשים,גמדים ומי לא. באושוויץ היו 3 בלוקים של ניסויים, לנשים ולגברים. הידוע ביותר הוא בלוק 11, שם היה אחראי רופא בשם שומן שעשה ניסויים בעיקר בנשים. השריד היחיד שנותר היה כסא גניקולוגי. שקיים עד היום אך לא מוצג. לבלוק 11 לא ניתנה הכניסה , עד לפני 3 שנים. הדרכתי את המשלחת הראשונה אשר בקרה בבלוק 11. הצריף ריק, ואחד מתלמידי הגדיר - " הריקנות כל כך כבדה". כיום בבקשה מיוחדת ניתן לבקר בתוך הבלוק. וכל השאר אלה סיפורים,

Gal isr

New member
אכן זהו זה

הצריף שלו נמצא צמוד לרמפה (מכיוון הכניסה הוא בצד שמאל) ושם הוא "בחר" את המטופלים שלו. אני מצרף תמונה מהמסע שלי.

blablamax

New member
הצריף שאתה הראת ושאני הראתי אינם

אותם צריפים. מישהו יכול לאזור?

למעלה