מחפש פרטים על סורקים...

הזבוב

New member
מחפש פרטים על סורקים...

אני מעוניין לקנות סורק אבל אני.. טיפשון שכמוני... לא מבין כלום בנושא מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על סורק איכותי במחיר סביר... משהו שמאוד שקניתם ואתם חייבים לגלות לי על כמ שהוא איכותי והמחיר.. ללא תחרות... פירוט כללי של סורקים ברמה גם יתקבל בברכה.. תודה רבה!

אז בא נתחיל עם קצת היסטוריה

הסורקים הביתיים הראשונים היתחברו למחשב בעזרת כרטיס מיוחד. זה היה הרבה כאב ראש והתנגשויות חומרה. הדור השני התחבר ליציאה של המדפסת והמדפסת התחברה אל הסורק. החיבור היה מה שנקרא חיבור מקבילי (פרללי). החיבור היה נוח אבל המהירות לא היתה משהו. הדור הנוכחי הוא בעל חיבור USB , הזיהוי מהיר וטוב והמהירות מעולה. אבל (לכל דבר יש אבל) המחירים בהתאם. סורקים בעלי חיבור USB יקרים בהרבה מאשר סורקים בעלי חיבור פרללי. לכן , אם אתה צריך את הסורק לעבודה מרובה אז עדיף סורק USB , אם לסריקות מדי פעם אז סורק פרללי מספיק. מה שכן , כדאי לקנות של חברה מוכרת , כגון: Mustek Primax Acer Umax . אמיר.

10101

New member
חשבת לסרוק את הנגטיבים ?

יש סורקים מצויינים לנגטיבים. אם בכוונת לסרוק תמונות ולא מסמכים, אז לך על זה. חיים

amatas

New member
המלצה שלי: לא UMAX

זול, זול - ובסוף עולה ביוקר.

noa_f

New member
איך מצאתם את כל הסורקים הפושטים

דווקא? הסורקים הטובים ביותר הם של אפסון ו-HP. והמחיר לא גבוה יותר. אני מצטרפת להמלצה להתרחק מ-UMAX , הדגמים האחרונים שלהם לא משהו וגם הדרייברים. השאלה העיקרית היא כמובן: למה בדיוק תשתמש בסורק? אם לסריקה מזדמנת של מסמך או תמונה, קח את בזול ביותר שתוכל להניח עליו את ידיך, אם לסריקת תמונות תכופה יותר - שים פעמיך לאתר PC MAGAZINE וקרא סקירות מקצועיות על סורקים מומלצים.

noa_f

New member
עוד משהו

אל תקנה סורק פרללי או סקזי, רק USB כי יהיו להם הדרייברים המעודכנים ביותר לאורך זמן (סורק לא צריך להחליף כל שנה). החיבור הפרללי ילך ויעלם וכרטיס סקזי עולה כסף.

למעלה