מחפש פרטנרית לסרט ההוביט 2 בב"ש

hapelo

New member
מחפש פרטנרית לסרט ההוביט 2 בב"ש

היי, סביבתי הקרובה לא חובבת את הז'אנר ואשמח ללכת עם מי שתחפוץ לסרט ולאחר מכן גם מסעדה (לא חייב לפי הצורך והנוחיות שלך) על חשבוני כמובן...לא משהו מחייב
סתם לפאן..מנסה את מזלי.
נשמע מוזר ,נכו,ן ולא חייבת לבוא למסעדה איך שתרגשי בנוח...

זה באמת מוזר

אם אתה לא מתכוון לאנוס אותה, למה אתה מתעקש שהיא תהיה בחורה?
הא! אתה אייל גולן, נכון?
הא!

The Jabberwock

New member
למה ללכת לכיוון הזה דווקא?

זו נראית לי יותר כמו הזמנה לבליינד דייט כשידוע מראש שכנראה יש תחום עניין משותף. זה לא חייב להיות רע.

אוי, נו, סתם הצקתי קצת לבנאדם^^

אבל אם נהיה רציניים רגע - אני באמת לא חושבת שבטוח לצאת לבליינדייט עם מישו שלא הכרת דרך חבר של חבר של חברה של דודה שלך. לפחות לא בלי סכין במגף שלך. כאילו, כן, אם כל מה שאתה צריך לדעת על אדם לפני שאתה נכנס לאוטו שלו הוא שיש לכם טעם משותף בסרטים, סבבה, אבל כשתמות אל תגיד שלא הזהרתי אותך

The Jabberwock

New member
עכשיו התלבשת לי בול על הדמות של קאת קרופילד

בטח עם הסכין במגף :)
טוב, את יודעת, ההוביט זה לא רק טעם משותף בסרטים. מדובר בעולם תוכן שלם... ואת זה כותב אחד שאשתו מתייחסת בזלזול לכל העולם הזה...
כשאמות, אני מבטיח לזכור את האזהרה שלך.

"ועוד לא הזכרנו את אמא שלה, ג'ולים, נבואות עתיקות וחברים ותיקים"
ג'ולים?

בגדול לא נשמע כמו כוס התה שלי, אם כי "דיאלוגים שנונים, גיבורה חזקה, גיבור מפתה, ואקשן במידה שדי בה לגרום לקורא לשכוח ללכת לישון" אכן מתאר את חיי במידה רבה^^

לחיות לאחר המוות: אנדרואיד/הולוגרמה?

הטכנולוגיה המודרנית מאפשרת לנו כבר כיום לצייץ ולפרסם סטטוסים לאחר מותנו, והאפשרויות רק ישתכללו עם הטכנולוגיה העתידית. במאה ה-24 של "מסע בין כוכבים" קיימות דרכים מתקדמות לעכב את הגעתנו לעולם הבא. יש מספר שיטות לשמור על תודעתו וזהותו של אדם לאחר מותו הביולוגי: שיבוט, הולוגרמות, אנדרואידים או פשוט להעביר את התודעה לגוף אחר.
נבחן את השיטות הללו, נבדוק מהי הדרך הטובה ביותר לתקשר עם היקרים לנו לאחר מותם (או לאחר מותנו שלנו) וכיצד מבצעים הנצחה המונית. ולא פחות מעניין - האם הכל יילך חלק? האם צפויות לנו בעיות בדרך, טכניות, מוסריות, פילוסופיות?
הו, כן.

מאמר חדש.

MxIxAx

New member
תנו לבחור להגן על עצמו ולהתבטא

למה לעשות זובור על ההתחלה

למעלה