מחפש פרטנר לרכיבות - זהו השותף הקבו

levinerez

New member
מחפש פרטנר לרכיבות - זהו השותף הקבו

הקבוע שלי ירד מהארץ באופן סופי (איזה כיף לו) ואני ננטשתי לי כאן בארץ לבדי. לאחר שלושה שבועות של פתיחת החנות והמחלת גרון שרצה בין כולם עכשיו, שהייתי מושבת אני מנסה לחזור לכושר ומחפש פרטנר/ית לאימונים. הדרישות: 1. חוש הומור מפותח. 2. יכולת לסבול שטויות מפי 3. נכונות לעמוד בזמנים לחוצים (אשה ילדים וכולי) 4. יכולת לרכב מרחקים המתחילים מ- 100 קמ ביום - כל יום - בממוצע 30 קמ"ש מינימום (כולל עליות) 5. יכולת טכנית לתיקון פנצרים (כך שאני לא מתקן לשותף/פה את הפנצרים שלו/שלה) למתאימים יינתנו התנאים הבאים: 1. הצטרפות אלי ללא תשלום
2. בילבולי מוח - ללא תשלום
3. רגליים כואבות - ללא תשלום
4. עייפות טוטאלית
רכיבה ראשונה מחר ת"א - מורשה - אריאל וחזרה. מרחק 90 קמ גובה מצטבר 1250 מטר, זמן רכיבה 3:00 בממוצע כולל שחרור וחימום. לפרטים אנא פנו אלי למסרים. ארז

לאריאל !!

זה בטח ישמע קצת פחדני, אבל זה לא מסוכן לרכב על אופניים לאריאל?

levinerez

New member
אריאל בידינו!!!!

כביש עוקף חדש אין בכלל מכוניות מוזר לא??????????? אז אם המדינה השקיעה כ"כ הרבה כסף בכביש לא כדאי שננצל אותו קצת? ארז

Eyal Hershtik

New member
כביש 5 לאריאל

בתור אחד שנוסע כמעט פעמיים בשבוע לאריאל , אני יכול להגיד שהכביש לאריאל הוא אחד הכבישים המושקעים והבטוחים ביותר לאופניים (מבחינת מכוניות) . מכיוון שאני לא רוכב כביש אז עוד לא יצא לי לבדוק אותו ברכיבה ... אייל

uricane

New member
זו פשוט קנוניה

או שהכביש מסוכן מבחינה תחבורתית או מבחינה ביטחונית. אני נוסע ממודיעין לי-ם והבחירה היא בין כביש 1 ל 443. אני יכול להגיד שאחרי לבטים ארוכים בחרתי ב 443,מכיוון שאני הרבה יותר מפחד מהנהג הישראלי והתנועה מאשר הסיבה הבטחונית. כביש 443 ממודיעין לי-ם הוא כביש נהדר עם שוליים בלי הרבה תנועה ועם עלייה כמו שאני אוהב.

levinerez

New member
תמיד אפשר ללבוש חולצה ירוק-אדום

ולגדל שפם וזקן וזיפים ולשיר "אלללללהה הוא אכבר" ליד עוקף כפרים ערביים. הבעייה היא שה"מתנחלים יידרסו אותך"
ארז (אני רוכב שם עם חולצת כחול לבן שכתוב עליה ISRAEL WHEELER CLUB זה שמהוא מההיסטוריה שלי

למעלה