מחפש פרילאנס לשיתוף פעולה
שלום לכולם,
קיבלתי עבודה לא קטנה שחלקה בניית אתר אינטרנט עבור חברת השמה.
אני מתמחה בעיקר בצד שרת ולכן אני מחפש מישהו שיבצע איתי את העבודה בצד הלקוח.
בקצרה על העבודה: אתר אינטרנט עבור חברת השמה. מועמדים פוטנציאליים יוכלו להעביר קורות חיים, מעסיקים פוטנציאליים יוכלו לראות קורות חיים, המערכת תתייג קורות חיים על פי מילות מפתח, הבעלים יוכלו להיכנס לאזור ניהול, תשלח ותקבל מידע מהשרת דרך REST API ועוד.
צד השרת וצד הלקוח מופרדים לחלוטין אחד מהשני: צד השרת הוא שרת JAVA, וצד הלקוח הוא שרת NODE עם אנגולר2.
דרישות:
ידע ויכולות לבצע את העבודה בצורה איכותית תוך הקפדה על איכות קוד.
יכולת להטמיע עיצוב מוכן.
ידע ב - Angular 2 וב - NODE.JS: הדרישה הזו אינה הכרח. אני מחפש פרילאנס שידע להרים את צד הלקוח, ולכן מומחה בטכנולוגיה אחרת שידע להמליץ עליה, בהחלט מבורך.
ידע ב - REAT API.
ידע בGIT.
ידע ב-Gradle.
אשמח לקבל פניות בפרטי או למייל עם מייל אליו אוכל לשלוח אפיון מלא, ובתמורה לקבל מחיר שעתי והערכת שעות לביצוע העבודה.
בברכה,
גיא יפה
[email protected]
שלום לכולם,
קיבלתי עבודה לא קטנה שחלקה בניית אתר אינטרנט עבור חברת השמה.
אני מתמחה בעיקר בצד שרת ולכן אני מחפש מישהו שיבצע איתי את העבודה בצד הלקוח.
בקצרה על העבודה: אתר אינטרנט עבור חברת השמה. מועמדים פוטנציאליים יוכלו להעביר קורות חיים, מעסיקים פוטנציאליים יוכלו לראות קורות חיים, המערכת תתייג קורות חיים על פי מילות מפתח, הבעלים יוכלו להיכנס לאזור ניהול, תשלח ותקבל מידע מהשרת דרך REST API ועוד.
צד השרת וצד הלקוח מופרדים לחלוטין אחד מהשני: צד השרת הוא שרת JAVA, וצד הלקוח הוא שרת NODE עם אנגולר2.
דרישות:
ידע ויכולות לבצע את העבודה בצורה איכותית תוך הקפדה על איכות קוד.
יכולת להטמיע עיצוב מוכן.
ידע ב - Angular 2 וב - NODE.JS: הדרישה הזו אינה הכרח. אני מחפש פרילאנס שידע להרים את צד הלקוח, ולכן מומחה בטכנולוגיה אחרת שידע להמליץ עליה, בהחלט מבורך.
ידע ב - REAT API.
ידע בGIT.
ידע ב-Gradle.
אשמח לקבל פניות בפרטי או למייל עם מייל אליו אוכל לשלוח אפיון מלא, ובתמורה לקבל מחיר שעתי והערכת שעות לביצוע העבודה.
בברכה,
גיא יפה
[email protected]