מחפש פתרון טבעי לטיפול בגוש שומן שנראה מודלק

מחפש פתרון טבעי לטיפול בגוש שומן שנראה מודלק

אני מתנצל מראש על התיאור ה"עסיסי": לפני כשלוש שנים צמחה על גבי בליטה שומנית, בקוטר של כ-2 ס"מ. מבירור שעשיתי בזמנו, עלה שאין צורך לגעת בה, כל עוד היא לא כואבת או מפריעה. בימים האחרונים הבליטה החלה להאדים וקצת להציק ובסופ"ש האחרון היא הפכה לממש אדומה, עם נקודה שחורה בקצה. החלו גם כאבים חזקים כשנוגעים בה וכאבים בזמן שכיבה או השענות (הבליטה נמצאת על השכם, מתחת לכתף). האם יש איזשהו פיתרון טבעי לטיפול בבעייה? למשל, מה דעתכם על משחת כורכום? על חימום המקום? על מריחת דבש? האם כדאי להתערב ולנסות לנקז את השומן, או להמשיך ולא לגעת? אני חייב לציין, שאני משתדל תמיד למצוא את הפתרונות לבעיותיי הרפואיות ברפואה האלטרנטיבית ונמנע ככל האפשר ממפגש עם שירותי קפוט חולים. אשמח להימנע מהם גם במקרה זה... בד"כ-אני מצליח... מודה לכם מראש!!!

שרי30

New member
רופא ראה את זה

אחרי שזה שינה את הצבע? קודם כל שיבדוק רופא עור! אפשר לנקז, זה לא סיפור גדול. יכול להיות שזו בלוטת שומן שנסתמה וסתם נאגר לך שומן שכעת הפך לדלקתי. למה לא לנקז ולהיפטר מזה? אם באמת זו דלקת, כדאי לקחת אנטיביוטיקה על מנת למנוע מצב דלקתי ממושך בגוף, זה לא בריא. אבל קודם כל לגשת לרופא עור, למרות הרצון לפנות לרפואה משלימה. לא לשחק עם נגעי עור.

לעניות דעתי

ניתן לטפל בבעייתך ברפואה המשלימה. כמובן שיש צורך לראות אותך ואת הפצע/נגע בגב ולערוך תשאול מסודר. דרך אגב, גם אם יש דלקת, אין צורך לקחת אנטיביוטיקה. ישנם צמחים נוגדי דלקת, נוגדי זיהום , בעלי פעילות אנטיביוטית אשר מהווים תחליף נהדר לאנטיביוטיקה. רפואה אלטרנטיבית... מעניקה לנו אלטרנטיבה אחרת
אתה מוזמן לפנות אליי במייל או במסר, אשמח לנסות לעזור. הילה

למעלה