מחפש פתרון ל- 17 איש....

ilaya

New member
מחפש פתרון ל- 17 איש.... ../images/Emo4.gif

אנחנו משפחה גדולה, שמחפשים פתרון ל- 14 מבוגרים ועוד 3 תינוקות. אנחנו רוצים וילה גדולה, או משהו בסגנון הזה, כי חשוב לנו מאוד שאפשר יהיה להיות ביחד בסלון, וכאשר מתארחים ב- 6 צימרים נפרדים, אז למעשה אין אפשרות באמת (במיוחד בחורף) לבלות כולם ביחד. אנחנו גם רוצים מקום שיש בו מטבח מאובזר, כי חלקנו עוסקים בבישול, ונרצה לבשל ארוחה אחת לפחות. עד עכשיו הסתכלנו על וילה נצר באילת, אבל חלק מבני המשפחה לא סובלים את העיר הזו, ולכן אנחנו מחפשים תחליפים. האם אתם מכירים אולי וילה מספיק גדולה, או פתרון אחר באזור הצפון ? תודה ! עילי

ilaya

New member
תודה ! אני אבדוק

בעיקרון גם חששנו מיחידות נפרדות, כי נראה לי שהמחיר יהיה בשמיים... אבל אני אבדוק. תודה !

ilaya

New member
יש רק 4 חדרים... ../images/Emo4.gif

נראה לי שזה יהיה טיפה צפוף, גם כי הסלון די קטן.... תודה !

ממליצה בחום על קשת איילון..

יש להם וילה גדולה עם 3 חדרי שינה וסלון ענק. התארחנו ביום שישי האחרון והיה מצוין.

ilaya

New member
אפשר עוד פרטים ?

דיברתי עם ציפי, והמחיר מאוד מאוד נראה לנו (סביר מאוד). מה רמת האבזור והתחזוקה ? איך היחס והטיפול ? האם הגינה נעימה לשבת בה ? (בתקווה למזג אוויר נעים) תודה רבה !
עילי

ציפי באמת נחמדה,

רמת התחזוקה טובה מאוד, אין פאר אבל אין בכך צורך (מצעים ומגבות בסדר גמור, מים חמים, מיזוג מרכזי) הגינה מדהימה ומטופחת וצופה לנוף חלומי, אידאלית לברביקיו. ייתכן ווילה אחת תהיה קצת צפופה לכם, אלא אם בא לכם לישון גם בסלון.

ilaya

New member
אנחנו מתלבטים בין 2 וילות ל- 3

את יכולה להגיד לי אילו מיטות יש שם ? האם מיטות נוער, מיטות זוגיות או אחרות ? (יש כמה קשישים, שזה חשוב לכאבי הגב שלהם.....)
תודה !

המיטות בסדר גמור,

יש גם זוגיות וגם ליחידים, ל 17 איש, נראה לי, ששתי וילות יספיקו. בהנחה שיש ילדים שיסכימו לישון בסלון.

lilmoe

New member
כל שאתם צריכים, ועוד קצת

לקבוצה אינטימית של חברים, למשפחה מורחבת, לעריכת ארוע משפחתי עם כולם, וילה 1000 כנסי וראי, http://www.weekend.co.il/negev/zimerarad/index.html וילה 1000 וחדרי האירוח של רחלי בערד, גבוה ופונה למדבר יהודה, במקום עד 16 יחידות אירוח בגדלים שונים, מתחם פרטי עם חניות והמון מקום, חדר התכנסות , חדר אוכל, מטבחים , חדרי שרותים ומקלחות, חימום מלא, מאובזר, מסודר, פורח, מרווח ונקי מאד! אין עוד מקום כזה! רחלי 0546-320002

למעלה