מחפש צוות תרגום לפרקים של Sliders

Slider26

New member
מחפש צוות תרגום לפרקים של Sliders

אני מקווה שזה חוקי לעשות את זה.. אם זה לא חוקי, אני מצטער.... אני מחפש צוות של שלושה, ארבעה חברה שמעוניינים לעזור ולתרגם פרקים של Sliders. יש לי כרגע 8 פרקים מתורגמים של זה, ... ואני בתהליכים של הפרק התשיעי... אני אשמח מאוד אם מישהו יפנה אלי לגבי זה במסנג'ר: [email protected] ICQ - 109208301 אימייל: [email protected] תודה רבה.

גלבטרון

New member
שאלה אם אפשר

מדוע לתרגם אם הפרקים כבר מתורגמים ב-AXN? פשוט תקליט את הפרקים, לא?

Slider26

New member
שמע אחי

מי שמקליט סבבה.. קלטות היום זה כבר לא במודה.. יש לי אפילו את רוב הפרקים עוד מהימים שהם שודרו בערוץ 6... הם התבלו כבר, העלו אבק, והאיכות שלהם ירדה בטירוף... מה שכן, יש לי את כל הפרקים באיכות DVDRIP החל מהעונה הראשונה, ועד לחמישית. יש כאן בטח לא מעט אספנים שהיו רוצים את כל הפרקים האלו ב-DVD. יש לי את קבצי התרגום לעונה הראשונה והשניה, ויש ברשת גם הפרקים מתורגמים אבל לשפה האנגלית... מי שירצה לעזור, אני אשמח מאוד.. אני בכל אופן ממשיך עם זה כרגע לבד עד שיהיו כמה עוזרים. אגב, אין לי HOT ולכן אני לא רואה את זה ב-AXN, אבל אני עוקב אחרי זה דרך צפיה בפרקים שאצלי.. ככה.. אני מרגיש שייך :)

גלבטרון

New member
מי דיבר על וידאו?

אני מקליט את הפרקים על DVD. מכשיר DVD מקליט היום עולה 200 דולר והמכשיר שיש לי הוא מעולה . כמובן שיש כאלה מקליטים למחשב ישר מהטלויזיה ואז בכלל יותר קל לאסוף כמות גדולה של פרקים לדיסק אחד.

למעלה