מחפש ציוד סנובורד מלא .

atraf73

New member
מחפש ציוד סנובורד מלא .

מידת נעלים 44-5 . 067-289588 אמיר

Gilpe

New member
מצאת ...

אני יכול להציע לך: בורד של LAMAR 156 ביינדינגז חדשות (מהשנה) של RIDE נעליים מידה 44 של SIMS אם אתה מעוניין צור קשר ב: 067-589669 או [email protected] (גיל)

yaircarel

New member
איך היה באוסטריה?

ראיתי בפורום בנענע שנסעתם לגיחת סקי מאוחרת באוסטריה. מה שבטוח הוא שאתם בין הגולשים האחרונים מארץ שראו את הלבן האהוב
איך היה שם?

Gilpe

New member
ואוו היה מדהים ....

באמת, אני חושב שזה אתר מספר 1 מבין אלו שאני הייתי), ירד לנו שלג יומיים לפני שהגענו וביום שהגענו - היה בערל 30-50 ס"מ של שלג חדש - אני חושב שזה מדבר בעד עצמו
חלום - פשוט חלום ...

alonaski

New member
איזה אתר?

גם אני רציתי לסוע בשבוע של פסח... :&#39
אבל לא יאומן איזה מחירים מטורפים גובים על טיסות לחו"ל בפסח! שחיתות!!! סחטנות!! וזה גם... במקרה הטוב שיש מקום פנוי על הטיסה... :&#39
כמה שרצינו... לא יצא! :&#39
בעאסה!

Gilpe

New member
כמו שנה שעברה...

אז ככה, אנחנו לא טסנו בפסח אלא מה 5 עד 12 לאפריל - היה שלג מעולה, ירד שלג כהגענו - 30-50 ס"מ של פאודר - חלום. את הטיסה הזמנו ברגע האחרון (יום חמישי ויום שבת טסנו), מלון מצאנו במקום (לא הייתה בעייה, כמעט לכולם היה מקום פנוי) הגענו למסקנה ש St Anton הוא אתר מספר 1 (אחרי שכבר היינו בו שנה שעברה וגם השנה) המרחבים, הנוף, השלג, האווירה ואוכל - פשוט מדהים (לא צריך להגיד לך גם את היית שם). לסיכום, כל שנה מבקרים פעם אחת ב St Anton !!!

yaircarel

New member
אני הוקסמתי בצורה דומה משלושת ...

העמקים. פשוט לא יאומן עד כמה מדהים יכול להיות אתר סקי. כל כך מגוון וענק ומרגש ויעיל. והאוכל אוי האוכל. הצרפתים האלה בצדק שמים זין על שאר העולם

למעלה