מחפש צימר לילה באמצע שבוע בגולן

shai238

New member
מחפש צימר לילה באמצע שבוע בגולן

אני מחפש צימר לי ולזוגתי אבל אני מחפש משהו מיוחד עם דגש על ג'קוזי ענק ואח או קמין... בבקשה תעזרו לי זה הזמן להזמין כבר... לא צינתי זה לשבוע הבא....

drtrip

New member
צימר עם גקוזי ענק

ובכן, כמו שציינתי בעבר, די קשה למצוא צימר רומנטי ושרמנטי עם גקוזי ופינוקים ללילה אחד. אבל בכל זאת תנסה לפנות לבקתות עץ באווירה גלילית בכחל-052-2359944,ג'קוזי ענק או ג'קוזי עגול,בקתות ירוק יער-ג'קוזי רגיל אך בובה של בקתה לזוג, הפנינה שבנוף-כרכום-052-8498437,ג'קוזי ענק. בהצלחה...

shai238

New member
היתי מעוניין יותר באיזור רמת הגולן

או רמות משהו באיזור הזה מישהו יודע אם יש אתר לצימרים במצפה שלום?

drtrip

New member
רמת הגולן

ממליצה על צימר רומנטי במיוחד עם גקוזי ענק, בקתת שאטו ברמות-לדבר עם בטי 04-6732889. האתר שלה נמצא ב-www.tapuz.co.il/trip, בריזה בכפר-רמות- ג'קוזי רגיל בחדרים וג'קוזי ספא במבנה מיוחד, אפשר להזמין הפתעה ליום הולדת/נישואין וכו, בתוספת 100 ש"ח. רק הזמנות ללילה אחד מקבלים ביום רביעי של אותו שבוע רק עם יש מקום,הבקתות במצפה שלום זה כפר חרוב, איני יודעת לגבי האתר שלהם אך הטל' הוא:04-6761767,צריך לבדוק עם מקבלים ללילה אחד. המקום ללא ספק ברמה גבוהה. ממש לידו יש מסעדה איטלקית טובה בשם דה פלאטו,עם נוף שלא רואים כמוהו... תגידו שאתם מפורום תפוז יתנו לכם הנחה של 10%.

shai238

New member
אז ככה...

אצל שאטו אין מקום... אני צריך ליום שלישי הבא... אני באמת רוצה ג'קוזי ענק פרטי... ואח או קמין ממש קשה למצוא....

drtrip

New member
שלום שלום הנני לעזרתך

טוב, לאחר בירור מקיף להלן התשובות:איריס בקתות עץ-חד נס-גקוזי זוגי ואח, בקתה בחד נס-גקוזי וקמין, הפינה היפה של צביה חד נס-גקוזי עגול+מיתת פיריון-בבקתות עץ לא בסוויטות,בשן אירוח-מעלה גמלא-גקוזי פינתי גדול ומקסים,שקט בענן-מעלה גמלא-גקוזי עגול וגדול נוף מרהיב-חדשים יחסית!!! בתי עץ אלון ברמות -סוויטת ירח הדבש, קטנה אך סוף הדרך... בהצלחה!!!

למעלה