מחפש צימר מדהים להצעת נישואים

מחפש צימר מדהים להצעת נישואים

אני מחפש את הצימר המושלם להציע נישואים ולא מוצא הכי חשוב שיהיה לצימר ג'קוזי ענק שצופה לנוף, אם בפנים אז עם חלון גדול לנוף ואם בחוץ אז שיהיה על מרפסת מבודדת במקום מבודד שאפשר להיות שם בלי חשש שרואים מעבר לזה שיהיה עם מיטה ענקית, עם אווירה רומנטית ושיהיה כמה שיותר מבודד/פרטי בינתיים עלה הצימר פעמונים על הפרק אבל יש לו 2 חסרונות-באתרים הוא נראה מאוד ריק בלי פרחים או נרות, ואין לו נוף בכלל אה הוא גם קרוב לרפת או ללול לפי מה שהבנתי ויש חשש לריח וזבובים אני חורש את כל אתרי הצימרים כבר יום שלם ולא מוצא את המקום המושלם

עוד אופציה

הרוח הגלילית הבעיה שלא מצאתי כמעט בכלל תמונות של הבקתות מבפנים ידוע לי שיש בקתת ספא עם ג'קוזי ענק פרטי במרפסת האם אותה בקתה יש גם ג'קוזי בפנים בתוך החדר? (לא באמבטיה) שאפשר למשל לראות סרטים בטלוויזיה ממנו? אם לא קיימת שם בכלל בקתה כזו?

drtrip

New member
שלום לך,

הרוח הגלילית-מקום מקסים!!! המקום נמצא על גבעה במושב גורןבצורה חצי עיגול, הצימרים מעץ כמעט לרובם יש גקוזי בפנים ולחלקם יש גם בחוץ. יש את בקתת הספא ובה גקוזי בפנים-אם אני זוכרת נכון הגקוזי היה בחדר ולא במקלחת וגקוזי ספא ענק בחוץ משקיף על נוף משגע ובה ביקרתי. היא קרובה לבריכה עגולה שיש במקום. כמו כן הבנתי שחלק מהבקתות יש להם גקוזי פנימי וחיצוני. אני מציעה לבדוק עם הבעלים אם יש להם אתר בית שלהם שבו תוכלו לראות את האתר כמו שצריך. בהצלחה!

התקשרתי ובררתי

ואין בקתה שיש לה ג'קוזי גם בחוץ וגם בפנים מלבד בקתת הספא שבה הגקוזי הפנימי הוא בחדר האמבטיה בשאר הבקתות בג'קוזי הפנימי אכן פונה לנוף אבל בדרך יש את המרפסת שקצת מפריעה מה שמפריע לי הוא שאי אפשר סתם לשבת בגקוז'י (החיצוני שבבקתת הספא) ולראות סרט בדיוידי למשל ואם לוקחים את הבקתה עם הג'קוזי הפנימי אז לא ממש מרגישים את הנוף כשיושבים בג'קוזי (כי יש את המפרסת והעמודים שלה אמצע) מצאתי כמה בקתות שבהן כן אפשר לשבת בג'קוזי (פנימי) וממש להרגיש את הנוף אבל כל מה שמצאתי היה עם ג'קוזי קטן יחסית (זוגי רגיל)

הדס100

New member
קסם היער- יש להם ג'קוזי ענק

שמשקיף לנוף מדהים וירוק... לצערי איבדתי את הטלפון שלהם אבל עשה חיפוש "קסם היער" ומיד תמצא. מומלץ בחום, רומנטי מאוד ומבודד.

קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזור!!

אני יודע שזה אולי נראה שאני מגזים או לחוץ או מציק ואני באמת מצטערת ומוקיר תודה לכל מי שמנסה לעזור ונותן המלצות
מצאתי 2 מקומות מגנוליה שאין עליו כמעט ביקורות ולכן אני מעט חושש, אבל נשקף משם נוף מדהים והג'קוזי הוא ענקי (180X14) ועם חלון לכל אורכו לנוף מעבר לזה מדובר רק ב-2 בקתות ויש פרטיות המקום השני הוא פיסת בר שיש עליו המון המלצות אבל כמעט ולא מדברים על האם נשקף נוף ממנו אלא רק על הסביבה ופנים הצימר המושקעים עניין הנוף חשוב לי כי בת זוגתי מאוד אוהבת טבע ולצלם טבע ונופים ואנחנו גרים בעיר שבקושי יש בה אוויר נקי ככה שאין ממש מה לדבר על הנוף אשמח לשמוע מה דעתכם!

בו תנסה את ההצעות שלי

במצפה מנות 2 בקתות שונות סוף העולם,הראשונה בקתה בסלע ,זו בקתה עץ שנבנת על סלע שישב על צלע הר,כאשר אתה יושב בבקתה אתה רואה את הסלע ההוא מולך,כמובן שיש ג'קוזי ענק שצופה על נוף נחל כזיב ומבצר המונפורט(אגב אותו נוף שישנו ברוח הגלילית רק מהצד ההפוך) הבקתה השניה גם מדהימה ביופיה נקראת בקתות מונפורט נמצאת 200 מטר לפני בקתה בסלע נוף זהה,בקתה חדשה ומאובזרת מאד.כל אלה ועוד ניתן לראות באתר של הישוב מנות www.manot.co.il אגב יש שם גם את החוויה השלישית משהומשהו

n o a 1 2 5

New member
המלצה על מגנוליה

היי אני התארחתי בצימר מגנוליה בשומרה, ואני חייבת להמליץ עליו, יש פרטיות מוחלטת!!!, לפי דעתי מה שעשה את הצימר הוא הפרטים הקטנים שהקפידו עליהם, אני חגגתי יומהולדת , המיטה הייתה מלאה בבלונים ועלי וורדים, היה שם בקבוק יין , פירות יבשים וכמה מתוקים, כרטיסי ברכה , המארחת הייתה מאד נחמדה ( שמה אוולין), הארוחת בוקר הייתה מדהימה!!!! בקשר לז'קוזי הוא אכן ענקי, בקשר לנוף , נשקף נוף מהצימר, המקום הוא שקט , החצר מעוצבת מאד יפה ואם תרצו יש מסעדה קרובה שאני אוכל להמליץ . בקיצור הצימר הוא פשוט מעולה , יש עליו המלצות באתר " פסגה" אם תרצה אני אוכל לשלוח לך תמונות משם( להמחשה) תהנו!

עדן בגן

New member
עדן בגן - כפר ויתקין

צימר קסום ומיוחד לרומנטיקאים ולליל כלולות כל מי שהציע אצלנו - נענה בחיוב !!!!!

קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזור!!

אני יודע שזה אולי נראה שאני מגזים או לחוץ או מציק ואני באמת מצטערת ומוקיר תודה לכל מי שמנסה לעזור ונותן המלצות
מצאתי 2 מקומות מגנוליה שאין עליו כמעט ביקורות ולכן אני מעט חושש, אבל נשקף משם נוף מדהים והג'קוזי הוא ענקי (180X14) ועם חלון לכל אורכו לנוף מעבר לזה מדובר רק ב-2 בקתות ויש פרטיות המקום השני הוא פיסת בר שיש עליו המון המלצות אבל כמעט ולא מדברים על האם נשקף נוף ממנו אלא רק על הסביבה ופנים הצימר המושקעים עניין הנוף חשוב לי כי בת זוגתי מאוד אוהבת טבע ולצלם טבע ונופים ואנחנו גרים בעיר שבקושי יש בה אוויר נקי ככה שאין ממש מה לדבר על הנוף אשמח לשמוע מה דעתכם!

מצורף קישור לחוות דעת למגנוליה צימר

המקום ממש מומלץ הן מבחינת נוף והן מבחינת בקתה מאובזרת ופינוקים.http://www.hapisga.co.il/zimers/z36.php?menu=1&lid=31#start

eli1008

New member
יש לי צימר מושלם בשבילך לירח דבש

הצימר נקרא אינדיגו הוא פשוט בסטייל אחר ואני באופן אישי בהחלט ממליץ עליו בחום למרות שלא הייתי שם בירח דבש תוכל למצוא אותו באתר http:/www.zimmerim.biz אני זוכר שהוא נמצא בגליל המערבי אבל לא בטוח באיזה ישוב בכל מקרה מזל טוב ותהנו!

למעלה