מחפש צימר נחמד

מחפש צימר נחמד

שלום לכולם. כל שנה בחוד שזה האישה ואני נוסעים לצימר נחמד בגליל או בגולן. השנה, משום מה, המחירים מרקיעים שחקים בלי סיבה נרית לעין. האם מישהו מכיר צימר נחמד באזור בלי סניף של הבנק למשכנתאות מולו?

צימר נחמד

מידיעה אני אומר לך שהמחירים לא עלו ,אולי אפילו ירדו,מה שנכון שהמצב הכלכלי קצת הורע,לכן אולי נדמה שהמחירים עלו ,תחשבו על זה. נ.ב בשנה האחרונה הוקמו מספר רב של בקתות אירוח ברמה גבוהה במיוחד,עם סאונה,ספא,בריכות שחיה ,מיטות מים,וכדומה,שעליהם מבקשים בעליהם מחירים גבוהים יותר.לגיטמי לא?

צימר נחמד

מידיעה אני אומר לך שהמחירים לא עלו ,אולי אפילו ירדו,מה שנכון שהמצב הכלכלי קצת הורע,לכן אולי נדמה שהמחירים עלו ,תחשבו על זה. נ.ב בשנה האחרונה הוקמו מספר רב של בקתות אירוח ברמה גבוהה במיוחד,עם סאונה,ספא,בריכות שחיה ,מיטות מים,וכדומה,שעליהם מבקשים בעליהם מחירים גבוהים יותר.לגיטמי לא?

נו, באמת....

למה אתה מזלזל באינטיליגנציה שלי? אני יודע כמה שילמנו בשנים קודמות ועבור מה, ואם אתה חייב לדעת, המצב הכלכלי שלנו דווקא השתפר, אז לא ממש "נראה לי" שהמחירים עלו. מעולם לא הלכנו על היקרים ביותר (עם מיטות המים וכו), אבל גם לא זכור לי שכל מקום שהתקשרנו אליו בשנים קודמות דרש 600 שקל ללילה.....

לא מזלזל

אין לי ולא היו לי שום כוונות לזלזל באינטלגנציה שלך אבל אני יכול למצוא לך לפחות עשרים צימרים מהרמה הגבוהה ביותר שהמקסימום שהם מבקשים 500 ש"ח ללילה,(בהזמנה של 2 לילות בסוף שבוע )אני חוזר המקסימום 500 ש"ח ללילה,אתה לא צריך להעלב,יכול להיות שלא חיפשת במקומות הנכונים,אם תרצה אוכל להמליץ בפניך על כאלה, כמובן שעל שלי לא אמליץ ,

drtrip

New member
בבקשה...

היום הייתי באירוח בקדרים, אירוח כפרי עם חדרים נחמדים מאוד, ויש שם כמה יחידות צימרים מעץ סוף הדרך... ממליצה בחום מחירים של דצמבר הם 900 ש"ח לשני לילות עם א. בוקר לזוג. יש שם נוף מדהים!!! תבקשו את הצימר הכי קרוב לקצה!!! בהצלחה!

למעלה