מחפש צלילים ל sk

gassar

New member
מחפש צלילים ל sk../images/Emo92.gif

חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי צלילים או סירטונים אם משהו יודע איפה ניתן למצוא אשמח מאוד

ashomer

New member
תחשוב חכם! תחשוב SK!

SK הוא לא מכשיר נפוץ כמו נוקיה או אריקסון כתוצאה קשה למצוא לו אנימציות צלצולים וכו´. אבל אין שוםדבר בלתי אפשרי בעולם הזה. צלצולים: קובץ הma1 הוא לא אחר מאשר קובץ מידי בעל 4 ערוצים (אני מתייחס לקבצי הצלצולים לSK ולא לma1 בשחמושים אחרים). קבצי מידי יש באינטרנט די ויותר. מה שאתה צריך לעשות זה להוריד אחד כזה לפתוח אותו בעזרת תכנה לעריכת מידי (אני ממליץ על Cakewalk Express - אין בעיה למצוא אותה היא באה ביחד עם כרטיסי הקול של קריאטיב - אתה בטח מכיר אחד שיש לו כזה - תבקש את הדיסק). אתה צריך לאתר את הערוץ המרכזי של המנגינה - שמע כל אחד בנפרד - להשאיר אותו ולמחוק השאר. אח"כ אתה צריך לחתוך קטע מסויים - (לא יותר מ30 שניות...) ולשמור את כל מה שעשית כקובץ מידי. לאחר מכן אתה הולך לMelody Editor בתכנת הסינכרון ופותח שם את ה"יצירה" שלך ושומר אותה כ ma1 וזהו - יש לך צלצול! אגב אם אתה רוצה יש לי Darude - Sandstorm ו Alice deejay - better of alone אם בא לך אני אשלח לך. לגבי האנימציות התהליך דומה - אתה מוריד אנימציה נפוצה כמו Gif אח"כ אתה מוצא תכנה שעורכת קבצים שכאלה - בעזרתה שומר כל פריים בנפרד כקובץ תמונה ואז מעלה אותם כפריימים ב Animation Editor.

phingy

New member
אתה יכול לשים את הקבצים פה לא?../images/Emo66.gif

במקום לשלוח אותם לבן אדם אחד אולי אתה יכול לצרף אותם כאן להודעה ו"להפגין" את כשרונותיך

ashomer

New member
לא אני לא

אפשר להעלות רק פורמטים מסויימים של קבצים והma1 הוא לא אחד מהם

MaD-d0g

New member
סליחה, אבל חחחחחחחחחחחחח

אני מנהל של הפורום של Visual Basic, ואני וחברי הפורום כל הזמן מעלים קודים שלנו לפורום, ואתה חושב שתפוז מרשים להעלות Zip? NooooooT ! אנחנו משנים את הסיומת ל TXT ובהודעה אנחנו מזכירים לשנות את הסיומת ל Zip או ma1 או מה שזה לא יהיה...

למעלה