מחפש קבוצה

מחפש קבוצה

היי קוראים לי יותם. (תתעלמו מהשם שכתוב בכותרת זה הפרטים של אח שלי) אני בן 16 ולפני כמו שבועות גיליתי שפגאניזם והאמונה בדת הקדומה קיימת בימינו ונפוצה גם בישראל. מאז ומתמיד ראיתי בסיפורים על מרלין, מאב והאלים העתיקים כהיסטוריה ולא סתם סיפורי דמיון. אם יש כאן מישהו שרציני באמונה הפגאנית שלו הייתי רוצה שיצור איתי קשר. email:[email protected] icq: 155480715

מה בדיוק אתה מחפש?

אנשים לעבוד איתם? אנשים שילמדו אותך? אתה רוצה לפתוח קוון?

טלה בר

New member
פגניות

אני מציעה לך לעיין בספר האלקטרוני שלי, "אלתו של עגנון", שיצא בהוצאת בקבוק באינטרנט - www.bakbook.co.il

ל "לומדת קסם"

בעיקר אנשים ללמוד מהם, היות שרק לאחרונה נחשפתי לנושא. אני לא מעונין בלפתוח קוון כי אין לי ידע רחב מספיק. אבל בשמחה הייתי רוצה להצטרף לאחד.

אוקיי, אז ככה.

אם אתה רוצה ללמוד אתה מוזמן לקרוא את המאמרים כאן ובפורום האחות "מאגיה וכישוף". אם אתה ממש מתעקש
אתה יכול גם לשאול אבל עדיף שתכתוב את השאלות בצורה "מושקעת" כי אם לא פשוט לא יענו לך או שירדו עליך... להצטרף לקוון... קוונים הם נדירים מאוד, בגלל הקהילה המצומצמת של הפאגאנים שיש בארץ וגם לפתוח אחד יהיה ממש בעיה בגלל שאם כבר מוצאים כמה פאגאנים כמעט בטוח שלכל אחד תהיה אמונה שונה: ויקאני, שאמן, ניאו פאגאני וכו´... אם היית מעל גיל 18 היית יכול להצטרף לקבוצת עץ רענן, קבוצה ויקאנית שקישור לאתר שלא עובד שלה יש כאן בקישורים. מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לפנות אלי באיציק
ירדן

למעלה