מחפש קוד של נוקיה 5110?

itsik2

New member
מחפש קוד של נוקיה 5110?../images/Emo53.gif

מי יודע את הקוד של אורנ´ג לגביי מכשיר נוקיה 5110?

אדניי

New member
*12345*#3001 אם אני לא טועה

או שזה עובד רק בסלקום? בחיים לא ניסיתי

oleg_kh

New member
אין דבר כזה בכלל

יש קוד לבדיקת גירסת תוכנה ותאריך ייצור של המכשיר שזה כוכבית סולמית 0000 סולמית. ויש קוד לבדיקת מספר ה-EMEI של המכשיר וזה כוכבית סולמית 06 סולמית. זהו. אין דבר כזה קוד טכנאי וכו´.

d@r121

New member
למה ללכלך על הקוד? הוא עובד

הקוד הוא ברשת סלקום והוא נחשב קוד טכנאי (עלק טכנאי כל עם ישראל יודע אותו) הרעיון הוא לשנות את הכותרת אבל.. כל מי שיודע קצת אנגלית וממש משעמם לו (כמו לי היום באוטבוס) ויש לו פלאפון ברשת סלקום ביד יודע שאפשר לעשות איתו עוד דברים חוץ מלשנות את הכותרת (לא, לא מה שאתם חושבים סוטים) בכל אופן אפשר למשל לראות את הססמאה שנועלת את הפלאפון או לשנות את המספר (לא הצלחתי עד היום אבל אני לא מתייאש) בכל און למי שיש רשימת קודים מוזמן לשלוח לי אני יכניס את זה למאמרים ד
ר-

S__A

New member
יש לי חבר שעושה כאלו דברים !

הוא ממש משנה את המספר של הפלאפון שלו והוא אמר לי שנכנסים איכשהו לתפריט מיוחד. לתפריט המיוחד הזה נכנסים דרך: הגדרות > הגדרת תכונות רשת > ואז מקישים קוד מיוחד. לכל פלאפון יש קוד מיוחד משל עצמו .. מסתובב פה במקרה איש-קשר של סלקום ויכול לאשר את הדבר ?

Gizon

New member
תקראו

שלום רב, לכל הטכנאים בני השמונה הנה הסבר קל על הקודים.. *3001#12345# - "קוד טכנאים": כפי שכבר דור ציין בקוד הזה תוכלו לשנות את הכותרת (ALPHATAG), לגלות את קוד האבטחה, לפתוח את ה-Test Field, לשנות את רמת ה-Overload של האנטנה וכו... לגבי שינוי מספר המכשיר- אומנם תוכלו לשנות את המספר של המכשיר אבל מכיוון שהוא לא יתאים לצירוף ברשת של מספר ה-ESN תקבלו הודעת "אין קליטה", אז תוותרו על זה... באורנג´ יש קוד שאפשר לראות בו את תאריך "הייצור" של המכשיר, פעם אחרונה שתוקן (רק חבל שלא מעדכנים את זה) ואפשרות של העברת נתונים ממכשיר למכשיר (Transfer User data)... בהצלחה לכל "ההאקרים", גדעון

S__A

New member
תודה רבה לאבאל´ה >>

ואפשר גם אפשר לשנות את המספר של הפלאפון, וגם שתהיה קליטה .. עובדה שחבר שלי עשה את זה והוא חכם .. רק שהוא לא מוכן לגלות לי איך הוא עושה את זה !!! עממממממה עליווווו ועל כל סלקום ואימרו אמן !

oleg_kh

New member
דיברתי על 5110, לא על סלכלום.

ודור, כותבים אכניס לא יכניס. קצת ידע.

למעלה