מחפש קונה מEbay , פרטים בפנים..

eillouz

New member
מחפש קונה מEbay , פרטים בפנים..

שלום אני מתכנן להתחדש בנוקיה N73 וראיתי שבEbay המחירים ממש זולים מאשר בארץ.. תכלס אני לא רוצה להסתבך עם כל הPayPal והמשלוח, כי אני אף פעם לא קניתי משם ואין לי כרטיס אשראי להעביר לשם.. אז אני בא בהצעה כזאת: אני מוכן לשלם למי שיביא לי את זה ישירות (מוכן להיפגש בת"א) תוספת של 10% ממחיר המוצר, כלומר, אם המחיר עם המשלוח לארץ הוא 400$, אז אני ישלם לו 440$ אם מישהו מעוניין ורוצה עוד פרטים: איי סי קיו: 260556606

ranzz

New member
אתה שוכח מהמכס.

יש מכס של 51% על טלפונים סלולאריים + מע"מ 17%. בנוסף לזה שייתכן שיהיה צורך להביא אישור-סוג נקודתי למכשיר (על אף שהוא כן משווק בארץ, אבל לפעמים זה עדיין בעייתי). אם אתה רוצה לקנות את המכשיר הזה, תצטרך לגרום למוכר לכתוב שזה משהו אחר בעל ערך של 50$ ולקוות שעובדי המכס לא יפתחו את הקופסא, או שפשוט מישהו שטס לחו"ל יביא לך את המכשיר (כמובן שגם זה כרוך באי-דיווח במכס). N73 בארץ עולה אצל משווקים פרטיים 2350 ש"ח, אתה מסתכל על רכישה מאוד מסוכנת באיביי בעלות של בערך 1700-1800 ש"ח שיכולה לגרום לך להוציא בערך עוד 1000 ש"ח או לוותר על המוצר. וכמובן גם, אתה רוצה לגרור איתך מישהו לכאב ראש הזה... בנוסף בהפרש של ה500-600 ש"ח האלה אתה מקבל מכשיר שכבר כולל עברית במערכת ההפעלה, עברית במקשים, ולפחות אחריות יצרן של שנה מיורוקום וייתכן שאפילו אחריות מורחבת יותר ע"י המשווק המורשה. זה כבר פחות קשור לפורום איביי אבל פעם, באמת היה שווה להזמין סלולארים מחו"ל, לאחרונה השוק בישראל נפתח יחסית - מושקים מכשירים מתקדמים והפרש המחירים מחו"ל הוא יחסית קטן.

למעלה