מחפש קוקסינלים שעובדים ברחוב

DarlingAdam

New member
מנקי רחובות, בעלי קיוסקים?

בעלי דוכנים למיניהם... דוורים ואנשים שמחלקים פליירים... איזה עוד עבודות יש ברחוב? עבדתי פעם עם עיתון מעריב בחלוקת מין צעצועי עץ קטנים לכל מי שעושה מנוי או משהו כזה.

ליטל ו

New member
LOL <חיבוק>

מנקי חלונות, שוטרי תנועה, מג"בניקים, האנשים שאלה שמדביקים את שלטי הפרסומת הענקיים...

SMS10

New member
תפסיקו להסתלבט עלי

הכוונה היא לאלו שעומדות ברחוב ומחכות לזיונים ולא בבית

ליטל ו

New member
כמו שאולי יפתיע אותך לשמוע

אנחנו לא אוהבים שמדברים אלינו ככה, זה פוגע ומעצבן, אז אם אתה רוצה שלא יסתלבטו עליך, או שאתה באמת מעוניין בתשובה, אני ממליצה לך להיות הרבה הרבה *הרבה* יותר נחמד אלינו.

יסמין 28

New member
לא מפתיע

ועדיין. אסור להיתמם. אחוז הטרנסיות שעובדות בזנות הוא עצום יחסית למספר הטרנסיות באוכלוסיה. לדעתי, אם כבר מדברים על מטרות, זו צריכה להיות אחת העדיפויות הראשונות שלנו. שיהיו עוד אופציות לטרנסיות. שילדה בת 18 לא תצטרך למצוץ לגברים בשביל שכר דירה, ולחטוף מכות ברחוב, ושהמשטרה תטריד אותה, כי הוריה גירשו אותה מהבית, או כי היא נפלטה מהמסגרת ואין לה בגרות ומי יעסיק אותה בעבדוה משרדית "מכובדת", או כי היא הולכת לראיון עבודה ולא מקבלים אותה כי היא לא עוברת. ברגע שאדם מתחיל לעבוד בזנות, קשה מאד להוציא אותו משם. קשה מאד אחר כך לנסות להתקבל למקומות עבודה, אפילו אם זה רק, נניח, לשמור על קשישים או לנקות בתים. מי ירצה להעסיק זונה לשעבר? המשוואה הכמעט ברורה מאליה של טרנסיות = זונות, היא משהו שלנו, עם הפריבילגיות שלנו, צריך להיות אינטרס מאד גדול לשנות.

nnina

New member
לא מפתיע אך מאוד בוטה ופוגע .

סגנון ההודעה וחוסר הכבוד המינימלי ( "קוקסינלים שעובדים ) מאוד בוטה וממש צורם . צר לי שאנו מגיבות בכלל להודעה כזו ,אפילו לתגובה של סתלבט אינו ראוי . הנושא רגיש ,טעון ועלול לפגוע ביותר מדי אנשים . הייתי מעיפה את המודעה הזו מכאן . נקודה .

SMS10

New member
אני מתנצל!

אני פשוט חדש כאן ויש לי פנטזיה אחת ויחידה להיות עם אשה גבר ואני מעדיף שזה יהיה בצד ברחוב כמו אלו שליד הבורסה אנא עיזרו לי כי אין לי שום כוונה לפגוע ואני אוהב אתכם

DarlingAdam

New member
הבהרות מנומסות לכל דורש,

למרות שהדורש יכול היה לקרוא את הודעת המנהל. אז הנה, במיוחד בשבילך: פה זה לא פורום הכרויות. פה זה לא פורום סקס. פה זה לא פורום שאוהבים בו את המילה "קוקסינל" ביחס לאישה טרנסקסואלית (שהיא אישה ולא גבר) או ביחס לגבר טרנסקסואל (שהוא גבר ולא אישה). יש פה אנשים שהם גם גבר וגם אישה ואף לא אחד מהם רוצה להזדיין ברחוב עם מישהו שהוא לא מכיר - ואם כן, אני מתנצל, אבל לא זה המקום. הפורום הזה מקבל באהבה ובזרועות פתוחות את כל מי שנאלץ או נאלצה לעבוד בזנות, וגם את מי שבחרו בכך בחירה חופשית ומלאה - אבל הם לא עוסקים במקצועם על גבי הפורום. פספסתי משהו?

DarlingAdam

New member
תודה :)

בגלל זה אני מדי פעם משאיר הודעה כזו. למען יראו וייראו. :)

DarlingAdam

New member
סתם השתעשעתי.

ואני לא נוטה להעיף ללא אזהרה. אז הנה: אם הוא ישים שוב הודעה שכזו, לא רק ההודעה תעוף אלא גם המשתמש. שיהיה לכולנו יום טוב :)

Freeda

New member
מחוייבות הורית

הנושא בו הותקלנו עמוק וכואב הרבה יותר מהאינטרס שלנו כקהילה טרנסג'נדרית ונוגע למחוייבות הורית פרימיטיבית - "בערבון מוגבל" יש הורים שכאשר נולדת בת במקום בן ש"דרשו" - מבקשים להשאירה בבית החולים. בסין - עושים הפלה או מסייעים ליילוד למות. יש הורים שנוטשים תינוקות בגין מחלה קשה או מום. "התקלקל - זורקים עושים חדש". יש הורים שנוטשים ילדים כי "הם נורא קשים". ויש הורים שכאשר ילדם או ילדתם מודיעים להם שהם בעצם בת או בן, בהתאמה, אלו עפים מן הבית בטיל, על פי אותו עיקרון - התקלקל - זורקים. מכאן הדרך לזנות קצרה ביותר, עוברת בשביל הרעב והקור. הגיע הזמן לעורר בגדול במדינת המזרח-תיכון-חדש שלנו את נושא המחוייבות ההורית - שצריכה להיות ללא גבולות, ללא תנאים מוקדמים, ללא השתמטות. או - למצוא דרך לחייב רשיון לפני שמולידים ילדים. עצובה יערה (אבאמא לילדים) אנו רק קצה הקרחון - קצה כואב ופוגע

יסמין 28

New member
סטטיסטיקות לא

אולי לנורה יש... בכל אופן לא התכוונתי להשאיר כאן הודעה עצבנית כזאת, אבל, היי, לכולנו יש כפתורים רגישים

DarlingAdam

New member
זה בסדר גמור.

פשוט שאני יודע שהמון טרנסים בלתי נראים באוכלוסיה הכללית, ואני תוהה אם הדעה הרווחת על אחוזי הזנות היא בעצם משהו שכבר לא קיים כל כך. כלומר, מין אגדה אורבנית שמקורה בימים עברו.

DarlingAdam

New member
אחוזים..

אחוז הטרנסיות ביחס לזונות "גנטיות", אולי. השאלה היא אחוז הטרנסיות ביחס לטרנסיות, והאחוז ביחס לאוכלוסית הטרנסג'נדרס הכללית. כלומר, לא כמה מהזונות הן טרנסיות אלא כמה מהטרנסיות הן זונות.

למעלה