מחפש קטנוע 50 סמ"ק

The Mysterious

New member
מחפש קטנוע 50 סמ"ק

מחפש המלצה לקניית קטנוע 50 סמ"ק ב5000 ש"ח. אני רוצה קטנוע שייחשב לאמין, חזק ושיהיה לו שוק. ההמלצות שקיבלתי הן על ג'ילרה, באמפ וארוקס של ימאהה.

ixmix

New member
קטנוע.

האופציות רבות, והשאלה איזה מההיבטים חשוב יותר. קשה למצוא כלי שיהיה גם חזק, גם אמין וגם סחיר (מהסיבה הפשוטה שכלים חזקים למרות היותם מקוררי אוויר אינם מלכי האמינות). אני מבין שמצבך הכלכלי אינו מזהיר, אחרת היה יותר כסף לקניה, ומכאן אני הייתי חושב על קטנוע חלש יותר, אולי פחות יפה ופחות מושך - אבל שיחסוך לך כסף בעתיד. נכון שיהיה קשה להשתכנע, בעיקר מול היצע הכלים החזקים בשוק, אבל עדיין השיקול הכלכלי חשוב לעיתים לא פחות מהפוזה וגם מהמהירות. הייתי הולך דווקא על סופר-פיור, TB או קטנוע אמין אחר.

summerp

New member
ויוה סיטי של פיג'ו

אני מוכרת עכשיו ויוה סיטי 50 סמ"ק של פיג'ו. אופנוע מעולה, גדול יחסית לאחרים ומהיר. (אני קונה רכב בגלל לימודים). שנת 2002, עשה רק 5600 ק"מ. שווה! קרן 053-523027

MrKashtan

New member
ויוהסיטי - אחלה קטנוע!

גל לי יש אחד (לא למכירה), בערך שנה. קטנוע אמין וחזק יחסית. מומלץ!

vilig

New member
פרטים בבקשה

לאן מועדות פניך? מה הדרישות שלך,גובה שלך,איפה בארץ? לפעמים יש הבדל בין כלי לת"א או לי"ם. ובנוסף אני מצרף את קולי לאופציה של TB50 של קימקו.

MrKashtan

New member
צודק

נסיעותיי מסתכמות בכ-10 ק"מ ליום בכרמל בחיפה (הררי למדי). עם זאת, הקטנוע עומד בגבורה במעמסה. (מידותיי: 1.83 / 82 ק"ג).

MrKashtan

New member
צודק

נסיעותיי מסתכמות בכ-10 ק"מ ליום בכרמל בחיפה (הררי למדי). עם זאת, הקטנוע עומד בגבורה במעמסה. (מידותיי: 1.83 / 82 ק"ג).

למעלה