סלסילות קדאיף ותותיםאפה זאת בעצמך
סלסילות קדאיף ותותים החומרים: 300 גרם שערות קדאיף 160 גרם חמאה מומסת 60 גרם אבקת סוכר לסירופ סוכר: 1 כוס מים 3/4 כוס מים לגנאש שוקולד לבן: 500 גרם שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד לבן ההכנה: 1. יום קודם מכינים את הגנאש הלבן: מרתיחים שמנת בסיר ושופכים מעל השוקולד, מערבבים היטב עד שהגנאש חלק. מצננים מעט ומכניסים ללילה למקרר. 2. להכנת סירופ הסוכר, מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הסוכר. 3. ממיסים חמאה ושופכים מעל שיערות הקדאיף. מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים. 4. מסדרים סלסלאות ברינגים או בקוקוטים ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות או עד שהשערות משחימות קלות. מוציאים מהתנור. 5. מורחים בסירופ ומקררים. 6. מקציפים את הגנאש הלבן במיקסר, עד לקבלת קרם יציב (זהירות - לא להקציף יותר מדי). 7. שמים בשק זילוף ומזליפים פרח לתוך לתוך הסלסילה (ניתן גם לשים בכף). 8. מסדרים את התותים על הגנאש, מחממים במיקרוגל ריבת משמש עם מעט מים ומורחים על התותים להברקה