מחפש קינוח בת"א

aish2

New member
מחפש קינוח בת"א

קדאיף, כמו שהיה ב"קפולסקי" ו"קפה לונדון" בזמנו. היכן ניתן למצוא קדאיף כזה היום בת"א? תודה!
 
סלסילות קדאיף ותותיםאפה זאת בעצמך

סלסילות קדאיף ותותים החומרים: 300 גרם שערות קדאיף 160 גרם חמאה מומסת 60 גרם אבקת סוכר לסירופ סוכר: 1 כוס מים 3/4 כוס מים לגנאש שוקולד לבן: 500 גרם שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד לבן ההכנה: 1. יום קודם מכינים את הגנאש הלבן: מרתיחים שמנת בסיר ושופכים מעל השוקולד, מערבבים היטב עד שהגנאש חלק. מצננים מעט ומכניסים ללילה למקרר. 2. להכנת סירופ הסוכר, מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הסוכר. 3. ממיסים חמאה ושופכים מעל שיערות הקדאיף. מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים. 4. מסדרים סלסלאות ברינגים או בקוקוטים ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות או עד שהשערות משחימות קלות. מוציאים מהתנור. 5. מורחים בסירופ ומקררים. 6. מקציפים את הגנאש הלבן במיקסר, עד לקבלת קרם יציב (זהירות - לא להקציף יותר מדי). 7. שמים בשק זילוף ומזליפים פרח לתוך לתוך הסלסילה (ניתן גם לשים בכף). 8. מסדרים את התותים על הגנאש, מחממים במיקרוגל ריבת משמש עם מעט מים ומורחים על התותים להברקה
 

aish2

New member
כנראה שטעיתי בפורום/לא הבנתם אותי

התכוונתי לא למתכון, אלא לבית קפה שמגיש קדאיף כפי שתואר. למרות שהמתכון עם התותים נראה מעניין (=)), תודה! אם טעיתי בפורום, תפנו אותי לפורום הנכון. תודה שוב.
 

s f a r a d i t

New member
אלפחוראס, קינוח קל ומהיר...מצליח לכולם

אלפחורס ארגנטינאים מצרכים 1 מרגרינה 2 ביצים 200 גר קורנפלור שקית אבקת אפיה 200 גר קוקוס מגורד 2 כוסות קמח תופח 1 כוס סוכר קופסת ריבת חלב תמצית וניל אופן הכנה 1: מערבבים את הסוכר והביצים עד ליחוד החומרים 2: מוסיפים את הביצים אחד אחד יחד עם הוניל 3: בקערה אחרת מערבבים את הקמח, הקורנפלור והאבקת אפיה 4: לאחד את שתי ההכנות וללוש היטב עד שהבצק קצת קשה ולא נדבק לידיים , אז נדע שהוא מוכן 5: להכניס את הבצק לתוך שקית ניילון ולשמור במקרר לשעת 6: לאחר שעה במקרר, מוציאים אותו ובעזרת מערוך מתחילים ללוש את הבצק :7 לוקחים כוסית קטנה גודל של ליקר בערך כדי שבעזרתה נחתוך עיגולים של העוגיות :8 מסדרים את העיגולים בתבנית לאפייה תוך לא יותר מ 10 דקות לאפיה על אש חזקה כשמתקרר לוקחים 2 עוגיות מורחים עלייהן ריבת חלב ומעבירים בשוליים את הקוקוס
 
למעלה