מחפש קצת הכוונה:)

blacknn1

New member
מחפש קצת הכוונה:)

בחצי השנה האחרונה(מאז הפרידה "הסופית" שלנו) אני מרגיש שמשהו השתנה בי.
רקע קצר- זוגיות של שנה, פרידה, ולאחר מכן 8 חודשים של On/Off שלוו בהרבה ריבים,בכי,עצב, חזרהל זוגיות וחזור חלילה.
בפעם האחרונה פשוט קמתי והלכתי. הבנתי שזה לא פועל- חודש וקצת לאחר מכן (כרגיל) הרגשתי שאני לא יכול בלעדיה, ניסיתי לחזור ולסדר הכל באמת אולם זה היה מאחור מידיי, היא התחילה זוגיות חדשה...
אבל לא על זה רציתי לשאול:)

מאז אני מרגיש לא אותו האחד שאני מכיר, מבחינת בטחון עצמי. דומננטיות. יש הרבה פחד להישאר לבד, עצב שמקונן בלב (ולצערי בלי כוונה המון מחשבות קשות עליה ועל הבחור החדש שלה. המשוואה שלי לבד מולה בזוגיות חדשה. אולי אפילו קנאה..)

אני מנסה ליצור קשרים חדשים,דייטים וכדומה. אבל בניגוד לפעם, זה כאילו לא פועל. פעם אחת לאחר דייט אמרה שהיא מרגישה שאני "לוחץ", אחרת אמרה אחרי יומיים של היכרות "שאני לא מגיע לעיקר" (משמע לא יוזם פגישה- כי לא רציתי ללחוץ מנסיון העבר..)
מרגיש לי שבנות "מריחות" את הלחץ שלי, מצליחות לראות לי את "הבפנים" למרות שאין להן מושג מה אני מרגיש.

קשה לי אפילו לנסח את השאלה שהייתי רוצה לשאול,
אשמח לעזרה
תודה רבה !

קוברה23

New member
היי

שלום לך.
אשמח אם תפרוס את "פריסת השאלה" ותוציא 5 קלפים בשאלה הבאה: "כיצד עלי לפעול לגבי נושא הזוגיות בחודש הקרוב?"
תודה!

blacknn1

New member
תודה רבה, בבקשה...

השאלה שנשאלה:
כיצד עלי לפעול לגבי נושא הזוגיות בחודש הקרוב?
&nbsp
תוצאות פריסת השאלה:
מיקום 1 - חמש החרבות
מיקום 2 - מלך החרבות
מיקום 3 - המגדל בוער
מיקום 4 - יום הדין
מיקום 5 - אס הגביעים
סיכום - אביר המטבעות

קוברה23

New member
היי

היי. אתה כרגע כואב את הפרידה וזה לא זמן נכון להכיר. אתה מאוד פגוע ואתה צריך לחכות. אולי ללכת לטיפול רגשי ולהתחזק וכשתרגיש שאתה מוכן שוב וחזק יותר, תנסה להכיר מחדש למטרה רצינית.

blacknn1

New member
נ.ב - האם דרך הפריסה אפשר לדעת אם זו תקופה שתעבור

ודברים יסתדרו
או שמא מדובר בפריסה חדשה..
תודה

קוברה23

New member
זה לא נכון לבצע

פריסות לעיתים תכופות. לפי הקלפים רואים שתעבור את זה אבל יקח זמן כי אתה צריך לשקם את עצמך רגשית. בהצלחה!

blacknn1

New member

למעלה