מחפש קצת מידע בנושא מדעי המחשב

neryaz

New member
מחפש קצת מידע בנושא מדעי המחשב

1)איזה עוד מקצועות בנושא מחשבים אפשרי ללמוד באוניברסיטה(חוץ ממדעי המחשב) 2)ומה עושה בתאכלס מי שלמד מדעי המחשב? מתכנת?? 3)איזה דרישות של בגרות באוניברסיטה יש כדי להתקבל למדעי המחשב תודה

HaifaMan

New member
תשובות

1) הנדסת תוכנה / הנדסת מערכות מידע / הנדסת מחשבים / ביואינפורמטיקה (אלו המסלולים שקיימים בפקולטה למדעי המחשב בטכניון מלבד המסלול הכללי). 2) גם. 3) יש שקלול של הבגרות עם הפסיכומטרי כשהציונים שהכי משפיעים הם מתמטיקה ופיזיקה.

neryaz

New member
עוד שאלה

אפשר לקבל מידע בבקשה מה זה כל מסלול? הנדסת תוכנה / הנדסת מערכות מידע / הנדסת מחשבים / ביואינפורמטיקה נגיד הנסת תוכנה כמו שהבנתי לומדים לתכנת והאם אני יוכל להתקבל לכל מסלול למרות שאני רק 4 יח"ל במתמטיקה?(אני כן בפיזיקה) תודה

vinney

Well-known member
בשום מקום לא לומדים לכנת

הנדסת תוכנה לא שונה מהותית ממדעי המחשב, זהו מסלול שבנוסף ללימודי מדעי המחשב הרגילים כולל גם התנסות בפרוייקט המעשי, מה שתלמידי מדמ"ח עושים באותו הזמן תמורת משכורת מכובדת בתעשיה. הנדסת מחשבים זהו מסלול המשלב מדעי המחשב והדנסת חשמל ואלקטרוניקה. אתה מוזמן לקרוא על ההבדלים בין מדעי המחשב/הנדסת תוכנה והנדסת מחשבים בשאלות הנפוצות. על ביואינפורמטיקה יש שרשור בטאגליינס. וכן, אתה יכול.

HaifaMan

New member
תקרא את קטלוג ההסמכה ותקבל יותר פרטים.

אם ציון הסכם שלך עומד בנדרש - תוכל להתקבל גם עם 4 יח"ל.

neryaz

New member
איפה אפשר לקבל את הדרישות

דרישות מבחינם בגרות של המסלולים הבאים הנדסת תוכנה / הנדסת מערכות מידע / הנדסת מחשבים בכמה שיותר אוניברסיטאות תודה

למעלה