מחפש קצת מידע...iriver H10

drorlazar

New member
מחפש קצת מידע...iriver H10

היי לכולם אני מחפש לקנות נגן MP3 (הפתעה הפתעה...) אחרי שוטטות ודיאלוגים עצמיים מרובים מצאתי את ה-iriver H10 (גרסאת 5GB) ראיתי בגלרייה שיש לכמה חברים בפורום אותו, ורציתי לשאול כמה שאלות שיכריעו את הכף, ברשותכם..... 1. האם צריך להתקין איזה תוכנה מיוחדת להעברת שירים/קבצים/כו' ע"מ להעלות אותם אל המכשיר? או האם ה-XP מזהה את הנגן בתור עוד כונן על המחשב שאפשר לכתוב ולקרוא ממנו? האם המקינטוש (os x) יתמוך בו? 2. אני מתכנן להשתמש בנגן גם בתור אמצעי אחסון מידע (להעביר דברים מהעבודה וחזרה) האם יש איזה מניעה להשתמש בו ככונן נייד (disk on key)? 3. מה רמת ה"עדינות" שלו? כרגע יש לי מינידיסק של סוני שמתנהג כמו גיבור כשהוא נופל, הוא קם, מכניס לעצמו את הבטריות וממשיך לנגן, האם נגנים מבוססי כונן רגישים יותר ומצריכים מידה רבה יותר של זהירות (לא שאני מתכנן על לזרוק אותו להנאתי על הרצפה...)? 4. איזה רזולציה של תמונות אפשר להעביר למכשיר? ובאיזה פורמט? האם אפשר לגלול תמונות לצדדים/זום אין/אאוט? 5. האם יש לו אופציה לשמש גם בתור יומן אנשי קשר/לוח שנה? 6. מה הקטע עם קבצי הטקסט? האם היעוד שלהם הוא להיות מילים לשירים או שמא להיות קבצי טקסט לכל דבר? באיזה פורמטים הוא תומך? וכמובן האם התמיכה בטקסט עברי קיימת (גם בקבצי טקסט וגם בשמות של שירים)? 7.אחריות זה חשוב, נשאלת השאלה כמה באמת מנצלים אותה? האם הנגן דורש ביקורים תכופים במעבדה? 8. מה זמן הטעינה של הבטריה מריקה לגמרי למלאה? וכמה זמן היא מחזיקה בשימוש יומיומי? האם היא מאבדת את יכולותיה לאורך זמן (כמו הבטריות לסלולרים המוקדמים, שהיה צריך להחליף אחת לשנה שנתיים)? והאם אפשר לטעון אותה דרך חיבור USB פשוט? 9.שידרוגים למכשיר ראיתי שקיימים באתר הבית שלהם, איך מתבצע שדרוג המכשיר בבית? האם צריך אמצעים מיוחדים או שמא זה פשוט נורא? 10. חסרונות בולטים קריטיים? יתרונות בולטים קריטיים? 11. אחרון והכי חשוב... אלו צבעים יש? ראיתי באתר אי אלו צבעים (פחם, אדום, כסוף) אבל לא נתקלתי באתר שמראה גלריה של תמונות של הנגן בצבעים שונים (כמו במיני אייפוד, אני חושב) האם למישהו יש את האינפורמציה הזאת? ארוך, אבל נורא ממצה.... כל תשובה/דעה/תגובה תתקבל בברכה תודה דרור

bitonano

New member
תשובות (ויש הרבה :) )

1. בדרסא האירופאית לא, כך שאם אתה קונה מהארץ אתה יכול לשמש כדיסק און קי. 2. נענה ב1. 3. הוא לא עדין במיוחד אם אתהלא מתכוון להרוג אותו בכוונה. 4. לא יודע אני מעביר אותם ככה..jpg... 5. לא... 6. קורא קבצי TXT לא תומך בעברית שם רק בשמות השירים. 7. 4 חודש + ללא ביקור אחד. 8. 3-4 שעות. אפשר לטעון דרך חשמל או USB. 9. פשוט או דרך התוכנה או להוריד מהאתר שלהם יש הראות פשוט מאוד לוקח דקה וחצי. 10. חסרונות: אין כפתור סטופ. יתרונות: הכל מושלם. 11. יש 4 צבעים, ראה מאתר רשמי...

weird dust

New member
בקשר לגיררסה האירופאית

אפשר או עם תוכנה או לי תוכנה. זה לא מחייב ככה או ככה.

EdotK

New member
בבקשה..../images/Emo92.gif

1. לא צריך תוכנה מיוחדת בשביל להעביר קבצים ואפשר להשתמש בו פשוט כדיסק און קי, אבל בשביל לעדכן את ה פליי ליסטים שלך תהיה חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת וזה לא הכי נוח. כמו כן, אין אפשרות ליצור פליי ליסטים מהמחשב (לא יודע אם יש מכשירים שמאפשרים את זה) וזה די מעצבן. 2. אין בעיה. המכשיר עובר עם USB2 אבל הוא לא עובד בקצב מקסימלי של העברה. להערכתי הוא מעביר כ-5MB לשניה. (די נוח. יכול להיות יותר טוב. יכול להיות שהמגבלה היא של הHD ולא של הUSB) 3.נכון לעכשיו לא ידוע. אצלי חודשיים. עובד די טוב. נפל פעם אחת מגובה מטר ולא הפסיק אפילו לנגן. יחד עם זאת הוא לא עושה רושם של מסיבי במיוחד וזה מתבטא גם במשקל שלו (קל באופן מגוחך..) המכשיר מגיע עם מגן מסיליקון שמגן עליו די טוב. בפועל אף פעם לא מורידים אותו מה שגורם לכיעור אפקטיבי של המכשיר. המכשיר עצמו יפהפה אבל תמיד עם כיסוי סיליקון לא כל כך יפה. 4. כל רזולוציה. ניסיתי רק JPG עד עכשיו. אין יכולות של זום וכו'. סה"כ נראית לי יכולת די חסרת טעם. 5. לא. 6. קבצי טקסט זה יכולת באמת חסרת טעם. אין לי שום שימוש בזה. הוא מציג פונט עברי מובנה, אבל מציג אותו הפור (במקום שלום - םולש) זה יתרון גדול על מכשירים שלא מציגים עברית (ולמרות שיש פאצ'ים לרוב המכשירים שמוסיפים להם עברית הפוכה - בד"כ הם פיראטיים וגורמים לאובדן אחריות). 7. לא הייתי עדיין. לא יודע. 8. הבטריה עשתה עלי רושם לא מי יודע מה. נגמרת די מהר. אני חושב לגשת למעבדה כי זה די מעצבן ואולי יש לי בעיה במכשיר. היא בחזיקה בערך 5 שעות. אפשר לטעון אותה דרך USB. הכבל שמחבר למחשב וכבל הכוח מאוחדים. רעיון דבילי למדי מה שגורם לך לסחוב לכל טיול כבלים מסורבלים בשביל לטעון אותו בדרך. 9. שדרוג פשוט לאללה ודי אוטומטי. 10. יתרונות: מכשיר יפהפה. קל. רדיו עם 20 תחנות. הקלטה מהרדיו (אפילו הקלטה מתוזמנת כמו בוידאו.. ממש נחמד) טייפ מנהלים. איכות סאונד טובה למדי. חסרונות - לא מגיע עם שלט, והכפתורים של FF, REW, PLAY, PAUSE ממש קרובים אחד לשני וגורמים לך לעיתים קרובות להתבלבל בין PAUSE ל FF. בטריה שנגמרת מהר. (כנראה בגלל שהמכשיר צבעוני.) 11. אלו הצבעים. מומלץ לקנות את הכסוף כי זה משתלב עם המגן הסיליקוני. אני קניתי את האדום שנראה הכי יפה לדעתי, אבל עם המגן סיליקון הוא נראה ורוד מעפן. יצא לי להשוות אותו למיני אייפוד 4G שיש לקרוב משפחה שלי, ולפי דעתי האייריבר ה-ר-ב-ה יותר טוב, בכלל בלי השוואה. הממשק של האייפוד טיפה יותר נוח, אבל זה הכל. אין לי עשירית מהיופי/יכולות של האייריבר. כשקניתי אותו התרשמתי שהוא הכי טוב בקטגוריה שלו. יכול להיות שזה כבר השתנה, אבל הוא עדיין בין הטובים. ציון של מכשיר: 85

bitonano

New member
אולי...

אתה על SRS WOW שמוריד את חיי הבטריה, הרבה משחק במסך שים באפשרויות שיכבה לפחות אחרי חצי דקה שימוש...שאתה שומע נסה כמה שפחות לשוטט למרות שזה מפתה וזה אבל זה מוריד מהבטריה. לפני כמה זמן הלך חבר שלי ואמרו לו שאייריבר הולכים להוציא בטריה של 24 שעות...

למעלה