הפסקות...
כעיקרון - הפסקות סיגריה זה מקובל ונהוג כל עוד אין לחץ וכל עוד לא מגזימים (וכמובן שזה נעשה בתורנויות). הפסקות אוכל - בתחילת ובסוף משמרת באישור האחמ"ש, כל עוד לא לחוץ מדי והמלצרים האחרים יכולים להשגיח לך על השולחנות. למשמרת בוקר יש גם ארוחת בוקר קבועה, כשבדרך כלל מלצר אחד נשאר והשאר (כשניים שלושה) אוכלים, ואחר כך אותו מלצר אוכל עם הברמן (הכי כיף במשמרות שישי, אז אנחנו הרבה מלצרים ורצים קטעים). במסעדה (הזוועתית) הקודמת שעבדתי בה, הפסקות קיבלנו רק בסוף המשמרת ורק אם אין לנו שולחנות. תמיד היו שתיים שנשארו והשאר השתחררו מוקדם, כך שאם הספיקו לשחרר את המלצריות האחרות לפני שאכלתי - זבש"י. אני אשאר מורעבת עד סוף המשמרת. ובלי קשר, קרה פעם שפוסטמה אחת החליטה שהיא רעבה באמצע המשמרת ובצעד חריג אישרו לה. אנחנו, המלצריות שנשארו הנחנו ששחררו אותה כי היא פשוט נעלמה, וכשהתחיל לנו לחץ פרפרנו לבד, עד שהיא חזרה עצבנית וכעסה: "איפה כל השולחנות שלי?" ובנס לא דקרה אותנו לממות (ושוב אזכיר - המקובל שם שמי שיוצא להפסקה יוצא רק אם אין לו שולחנות ומוותר על כל השולחנות החדשים).