מחפש קרובי משפחה מצד אבי בארצות הברית

מחפש קרובי משפחה מצד אבי בארצות הברית

אבי, חיים גודלניק (Chaim Godlenik) נולד ב- 1912 בעיירה Poland Siemyaticze לשיינה שרה בת פישל (אפלבאום מהבית) וליוסף יואל גודלניק. הם היו 6 בנים. אבי ועוד 2 אחים עלו ארצה ב- 1936 וכל יתר בני המשפחה נספו בשואה. להוציא בת דודה באוסטרליה (שעם משפחתה אני בקשר) - ידעתי על הימצאותה של משפחה, מהצד של גודלניק, בארצות הברית. בעבר ניסיתי לאתרם וכשהיגעתי, בעזרת חברי הפורום, לקצה חוט – לא הייתה היענות מהצד השני. לאחרונה עברתי על רישומים של חיפוש קרובים בארצות הברית מהצד של אפלבאום ומצאתי קישור המכוון, בסבירות גבוהה (בשל זהות בשם המשפחה, העיירה ושם האב - פישל), לאח של סבתי ומשפחתו. אני מביא להלן את הקישור שבו מצאתי את הדברים: https://www.ancestry.com/genealogy/records/benjamin-pplebaum-24-rvp1dh אודה מאוד לסיוע באיתור, מתוך בני המשפחה, לפחות אחד שאיתו אוכל ליצור קשר. יוסי

ילדיו של מלווין אפלבאום

יוסי שלום, ילדיו של מלווין מיכאל אפלבאום (12.1.1925-24.10.1994) הם: Stuart Mark Applebaum ו- Todd Harris Applebaum איתרתי את פרטיו של Todd Harris מקווה שמעודכן בהצלחה, אדי Todd Harris Applebaum Age 60s PHONE NUMBER: (732) 398-1679 CURRENT ADDRESS 66 Springfield RdNorth Brunswick NJ 08902-4563

טוד הריס נפטר

אדי תודה. אתה כתמיד עוזר ובמהירות. ראה הפרסום: Todd Harris Applebaum, 57, of North Brunswick died Nov. 4, 2012. Born in Newark, he also had resided in Hillside, Edison, and Woodbridge. Mr. Applebaum was the president and CEO of Todd Harris Co., Inc., Edison, a spa and pool supply company serving the residential and business communities. כתבתי לבן שלו שנושא את השם של מי שאני חושב שהוא אח של סבתי - בנג'מין אפלבאום. אבדוק גם לגבי האח האחר ואידע. יוסי

Todd Harris Applebaum

יוסי, מספר הטלפון שהעברתי לך הוא ע"ש Todd Harris Applebaum, האם ניסית להתקשר אליו? כי זה קו פעיל יתכן שאלמנתו של Todd תענה. בברכה, אדי

Stuart Mark Applebaum

יוסי , Stuart Mark Applebaum יליד 1949 נפטר ב 1992. הוא היה רופא. אם אתה המנוי ב מיי הריטג נסה לפנות למנהל עץ המשפחה, Jenny Schwartzberg

עולם קטן...ג'ני היא גנאולוגית מוכשרת מאוד

אם ברצונך אני יכולה לקשר בין שניכם.

אחותו של מלווין

שמה של אחותו של Melvin לאחר נישואיה: Mildred Hodes

גם מילדרד

תודה אדי. מצאתי אותה בג'ני. לצערי גם היא נפטרה. פניתי למנהל העץ ומקווה לקבל פרטים על משפחתה

למעלה