מחפש רובוט מיצועים אבל שנכנס לעסקאות

יוטו

New member
מחפש רובוט מיצועים אבל שנכנס לעסקאות

במיקום טוב יותר .

אסביר את הכונה .

נגיד אני חושב שיש גל עליות , אני רוצה לשים מיצוע שימצע רק לונגים , אבל אם הוא סוגר עסקה נגיד אחרי לימיט של 15 פיפס , את העסקה הבאה הוא לא יתחיל מיד , אלא לקבוע לו כמה פיפסים לרדת לפני שיכנס שוב ,

ככה שהוא יסחר פחות או יותר בגלים עם יותר עסקאות .

אותו דבר גם למקרה שיסחר לשני הכיונים , שתמיד ילך אחורה לפני שימשיך .

תודה רבה

ilanfrumer

New member
מתי זה גל עליה?

רובוט לא יודע מתי אתה "חושב" שיש גל עליות, על פי איזה נוסחה אתה קובע מתי התחילה עליה?

אם אין לך נוסחה אז אפשר לבנות רובוט חצי אוטומטי שרק מנהל את העיסקאות שאתה פותח וסוגר.

ניהול עיסקה וטריגר כניסה ויציאה (ע"י ניתוח טכני) הם שני עניינים שונים לחלוטין שרובוט אוטומטי צריך לטפל בהם.

כשאתה מוריד רובוט מיצועים שמישהו אחר בנה אז בדרך כלל הוא "בישל" לך איזה שילוב (לפעמים מוזר) של ניהול עיסקה וניתוח טכני.

יכול מאוד להיות שברובוט מסוים ניהול העיסקה הוא טוב והטריגרים מגוכחים וכן להיפך שהטריגרים מצויינים וניהול העיסקה פח, וכמובן האופציה המצויה ששניהם ...

לכן קשה לי להאמין שתמצא רובוט כזה שבישל הכל כמו שצריך פלוס מה שאתה מבקש מבלי לבנות אותו בעצמך בקוד.

אז בוא נגיד שאנחנו קובעים שאחד מהתנאים לטריגר כניסה לעיסקה הוא לתת X פיפסים של נסיגה, זה רעיון נחמד שווה לנסות את זה.

rafipips

New member

יוטו

New member
לא הבנת - אני לא רוצה שהרובוט ידע איפה

המגמה משתנה ,

בדרך כלל העליה והירידה במגמה היא בצורת גל נכון ?

אז פשוט שכשאני שם אותו למשל על לונג - הוא יקח 10 פיפס , אבל את העסקה הבאה , הוא לא יפתח אותה באותו המיקום שסגר את העסקה הזו - אלא יותר נמוך , ככה שינצל כמה שיותר את העליות והירידות .

למשל - הגרם מתחיל ב 1.001 הרובוט יכנס ללונג עד 1.011 , העסקה הבאה תהיה רק אם וכאשר הגרף ירד טיפה לאזור 1.005 - לא קשור בכלל לטכני - פשוט ניצול של התיקונים של התיקונים .

למעלה