מחפש רוכב באיזור מרכזו

baharmic

New member
מחפש רוכב באיזור מרכזו

שכנעו אותי לרשום הודעה כאן אז ככה אני רוצה לחזור לרכב לא יודע עדיין למה אבל חבל לבזבז זמן ולכן אני מחפש רוכבים רציניים. אני רוכב אופני כביש ומחפש מספר פרטנרים אחד וכמה שיותר יותר טוב. אני רוצה לרכב באמצע השבוע השעות די גמישות גם בוקר וגם צהריים. מחפש רוכבים שיודעים לרכב לפחות באופן בסיסי כללים וכו' או רוכב יחסית מתחיל שיש לו סיבולת וכוח מובנים כבר ואני מוכן לעזור וללמד אותו טכניקת רכיבת כביש. טוב אז זהו מקווה למצוא פרטנר נא להתקשר ל 050-7515404 מיכאל

בואו ונגדיר - מיכאל בהר הוא -../images/Emo6.gif

היה אלוף ישראל לנוער לפני כשמונה שנים. מיכאל, אני מקווה שלא תכעס עליי, אבל אתה צנוע בדרך שנכנסת לכאן. מקורבים למיכאל מספרים כי הוא בכושר מפחיד וכל שחסר לו זה לחזור לתחושת הרכיבה על כביש. מי שלא ראה את הניצחון של מיכאל באליפות הכביש לנוער (תזכיר לי אם זה היה בשנת 1998 או 1997 או אולי 1996?) בתחרות שעוד היו מעט עליות לא מבין על מה מדובר. אם מיכאל יסכים אני גם אספר איך רוכב כל כך מוכשר נעלם מהענף. למרות שהוא כיכב לא מעט בטריאתלונים. ברוך שובך מיכאל ושמור על קשר. אם תרצה לבוא צפונה נשמח לעשות איתך סיבוב מפנק על המסלול בו ניצחת את האליפות ההיא - אבל לא במהירות שרכבת אז P-:

baharmic

New member
תודה

זה באמת יותר מידי מה שכתכת. אני לא אכעס עליך לפחות לא על מה שאתה כותב ומה לעשות אני כבר לא מכיר את הרוכבים היום. נתחיל לאט לאט ומקווה שבאמת אצליח להתחרות שוב. חסרה לי באמת התחושה של הכביש לפעמים אני נזכר בריחות שהריחתי בזמן רכיבות וparis העלית לי לא מעט זכרונות. אני לא מאמין שזה היה כל כך מזמן אבל אני שם את העבר בצד וממשיך הלאה אז מקווה לראות אותך על הכביש ואני עוד אקפוץ לבקר עם הילדה החדשה שלך. תודה על הפרגון אבל לצערי רב האנשים לא מכירים אותי כבר אני יתחיל מאותה נקודה שהתחלתי בתור ילד כאשר עליתי על האופניים ואמרתי לאבא שלי " אבא אני רוצה רק גביע אחד זה הכל" אז גם עכשיו אני רוצה רק גביע אחד וזה הכל....

yossi113

New member
מיכאל,

אני לא מכיר אותך, אבל מאז הסיפור של מיקו - לא היה טקסט שהצליח לרגש אותי כ"כ. הרבה בהצלחה!

paris2

New member
אני גם אקפיץ לך את ההודעה למרות

שאני צריכה לגלות בדרך לא דרך שאתה מבקר אצלנו ביום שישי.....

למעלה