מחפש ריגושים

Decadent

New member
מחפש ריגושים

רגשו אותי, עיזרו לי להתמכר למשהו. אני רוצה להרגיש שוב את הצמרמורת שחשתי כששמעתי את גלוק לראשונה, אני רוצה לשמוע בלופים משהו כפי ששמעתי את ז'ארוסקי שאר את פורפורה, אני רוצה לקפץ כמו שקיפצצתי עם בלטים של שוסטקוביץ'. בקיצור, אני משועמם מבחינה מוזיקלית. אז נכון שיש היידן וסקריאבין שעוד לא שמעתי, אבל כמה מלנכוליה או שלווה בפסנתר כבר אפשר לשמוע. אני נואש- שומע בלופים את פרנסואה הרדי שרה בגרמנית למקצב לטיני. |: כן, יש ערוץ שלם של משתמש משקיעין ביוטיוב שמעלה מאות קטעים מדיסקים , אבל לא מתחשק לי אופרה. אתם יכולים להמליץ לי גם על משהו שלא עונה על ההגדרה של-קלאסית. מהר~!

Decadent

New member
לא אהבתי,

אני חשוב שזה יהלום סצנת שטיפת כלים בסרטי דיסני. זה נשמע כאילו כל אחד מאלתר משהו, חשבתי שאתה לא אוהב "קקפוניה" אבסטרקטית? אולי משהו אחר ?

tulkin

New member
זכותך לא לאהוב... אבל להגיד שזו קקפוניה

אבסטרקטית? זה סתם לא נכון. נסה מוסיקה של נילסן. הסימפוניות שלו מדהימות (במיוחד הרביעית והחמישית. השראשונה קצת יותר שמרנית אבל לא פחות יפה). יש לו יצירה קטנה לתזמורת כלי קשת אופוס 1 שהיא מלנכולית ויפה). יש לו גם מוסיקה קולית נהדרת. http://www.youtube.com/watch?v=HJTcvxk69qs http://www.youtube.com/watch?v=11B0gMSabZc

Decadent

New member
אתה בעצמך אמרת,

"קקפוניה" על ציור שהצגתי.שאלתי את זה ממך. את הקישור הראשון של נילסן אהבתי.

tulkin

New member
נראה לי שאתה מבלבל ביני לבין מישהו אחר

לא זכור לי שאמרתי על משהו שהוא קקפוניה (בין עם זה מוסיקה או ציור או כל דבר אחר) ב20 שנה האחרונות.

ItsikH

Member
אין מצב קקופוניה יכולתי לומר על מוזיקה בלבד, לא על ציור, גם מפני ש"פוניה" לא יכול להתייחס לציור וגם מפני שאין לי שמץ יומרה להבין דבר וחצי דבר בציור. (בהחלט השתמשתי בבטוי הזה, ואפילו כאן - אבל לא בהקשר שציינת)

Decadent

New member
עוד שאלונת

מזמן , עוד לפני שהספקתי להוריד , היה ביוטיוב קטע של ז'ארוסקי שר את פורפורה. זו הייתה יצירה שמחולקת לשני סרטונים ואני זוכר שזה היה מהסוג של "סלבה רג'ינה" ובכל זאת אני לא מוצא. יש לי כאן סלבה רג'ינה ששרה סוניה פרינה וכתוב שזה של פורפורה. זו לא היצירה הזו, מה שגורם לי לחשוב שאולי אני לא זוכר נכון.הסרטון עצמו היה מלא בציורים שונים של הבתולה. זה היה באיכות מאוד טובה אגב... |: מישהו יודע אולי על איזה קטע אני מדבר? בתמונת התצוגה של המשתמש היה זוג כעור מתנשק.

למעלה