מחפש רסיבר סטריאו

• פותח הנושא bztz
  • פורסם בתאריך

bztz

New member
מחפש רסיבר סטריאו

בעיקר למוסיקה קלאסית המלצות ??

gilads

New member
הנ"ל מגבר משולב - ../images/Emo41.gif

ללא טיונר (להבדיל מרסיבר).
לילה טוב

7stan

New member
הנ"ל מגבר יקר מדי בארץ

ובמקומו אני ממליץ על marantz pm66-ki sig. aa puccini

gilads

New member
why stan7 ../images/Emo35.gif

לפי המכפלה (המקובלת?) של מחיר המוצר בפואנד´ס ב - 10, יוצא שהוא אמור להימחר ב - 4,500. קניתי אותו ב - 4,400 ולא במזומן. התמחיר הזה יקר לדעתך? ברכות גלעד

ש.פ.ד

New member
כל ההמלצות שקבלת כאן מצוינות

למיטב נסיוני, ההבדלים בינהם הם של טעם יותר מאשר איכות. הקשב בעצמך עם דיסקים שאתה מכיר ובחר. שים לב שהמגבר של NAD חזק משמעותית משני האחרים, אם יש לך רמקולים בעייתיים (וסביר להניח שלא) הוא יהיה בחירה טובה יותר. בכל מקרה, אם המטרה שלך היא לשמוע מוסיקה, עדיף להמנע מרסיברים (הכוללים רדיו) ולקנות מגבר בלבד.

7stan

New member
קח בחשבון מחירים בחו"ל

NAD C370 באמריקה 500$ בארץ 4400 ש"ח AA PUCCINI באמריקה 900$ בארץ 3600 ש"ח MARANTZ PM66KI-SIG באמריקה 500$ בארץ 3500 ש"ח הכי פחות משתלם NAD ומבחן האזנה אצל "אמנון" מראה זאת בבירור.

bztz

New member
תודה חברה ,

באמת היתי צריך להיות יותר ספציפי. אני מחפש משהו בתחום של 2000 ש"ח בערך. אני לא אודיופיל שרוף, רק לא רוצה ליפול עם צליל מזעזע. איזה חנויות מומלצות ?

ש.פ.ד

New member
חבל מאוד שאינך אודיופיל ../images/Emo10.gif

האמת היא שבתקציב שלך אתה די מוגבל, בעיקר בגלל שרוב המגברים בתקציב זה אינם מיובאים לארץ "במחיר הזה תקבל רסיבר קולנוע ביתי שגם מצויין בסטראו". נסה לאתר אחד מאלו: 1. NAD c320 2. Cambridge Audio A500 (ככל שאני יודע ניתן להשיגן אצל "פיוז" בגבעתיים) 3. Marantz 6010OSE (אצל אמנון סאונד) 4. Rotel 731 יש אצל סטראוסטאר, במחיר טוב, אבל אין לו שלט... במחיר הזה תוכל, כמובן לרכוש רסיבר סטראו (ואולי אפילו קולנוע ביתי מיושן) אבל אז אל תצפה לאותה רמת צליל כמו מגברי הסטראו הטהורים - וההפרש משמעותי! קיימת גם אפשרות ג´ - מגבר יד שניה. הבעיה היא שבארצנו ההמתנה לדגם המתאים מצריכה ידע והמון סבלנות.

gilads

New member
הנה הצעה:

עם הגענו לאפשרות של יד שניה (שאני מצדד בה ביותר) היום הוצע למכירה באתר יד שנייה של וואלה ב - arcam alpha 7 ב - 1800 ש"ח. נראה לי שהוא יכול להיות התחלה טובה מאוד. בנוסף אם אתה חובב רדיו - בהודעה אחת ליד תמצא טיונר מתאים arcan alpha 8 בן שנה ב- 1,000 ש"ח (המוכשירים מוצעים ע"י שני מוכרים שונים). הרי לך סט מכובד ב - פחות מ - 3,000. בכלל, לאחרונה הגעתי למסקנה, אחרי מעקב ממושך אחרי לוחות יד שנייה, שאפשר למצוא הפתעות משמחות בשוק הזה, ושזאת דרך מצויינת לשדרוג מתקדם לבעלי מגבלות תקציביות ממוצעות. בהצלחה גלעד

למעלה