מחפש רעיון טוב

llivny

New member
מחפש רעיון טוב

ההורים שלי טסו לברצלונה, הם אוכלים אוכל טוב ואני כבר יומיים אוכל רק שטויות. בא לי לפנק את עצמי באחלה ארוחה של מוצ"ש. מצאתי במקרר רצועות סינטה טריות שנראות מאוד טעימות. יש לכם רעיון מה מה אפשר לעשות עם רצועות סינטה?? אני מבשל ברמה גבוהה אבל אני לא רוצה משהו מסובך מדי, זה רק לעצמי. לא חייב להיות כשר-אפילו עדיף לא כשר. תודה.....
 

uriler

New member
מה בא לך?

אתה יכול להקפיץ אותן עם תבלון קל ולסדר לעצמך יופי של ג'בטה (אם יש לך איזה סופר קרוב שפתוח במוצ"ש), אתה יכול להכין מוקפץ טוב (או לכיוון ירקות כמו פלפלים וכו', או לכיוון הוויטנאמי עם אננס - הכיוון המתוק יותר), השמיים הם הגבול...
 

llivny

New member
אני לא בכיוון של סנדביץ'

סיני הולך טוב, מוקפץ הולך טוב, איטלקי, צרפתי, הכללללל. יש לי בבית את כל המצרכים שצריך ויש פה סופר שפתוח 24 שעות. מה יכול ללכת טוב?
 

uriler

New member
כמובן - אם אתה רוצה את זה מעט יותר חריף,

פלפל חריף / צ'ילי גרוס עושים את העבודה מצוין.
 

squalus

New member
אחד המתכונים האהובים עלי

מצאתי אותו פעם באיזה מגזין, לא זוכר איזה. 3 פלפלים, עדיף בצבעים שונים: ירוק, אדום, צהוב חותכים לרצועות דקות. מטגנים בשמן זית עד שמתרככים. מוסיפים את הרצועות בקר וממשיכים לטגן עד שהבשר משחים. מוסיפים כחצי כוס רוטב טריאקי. מבשלים כ-5-10 דקות. מפזרים כחצי כוס בצל ירוק קצוץ, מבשלים עוד כדקה ומגישים.
 

llivny

New member
ברח לי האנטר....

יצא מעולה!!!! טעים, עסיסי, טעם מאוד מיוחד. קצת הגזמתי עם הפלפל החריף, הייתי צריך לשתות הרבה תוך כדי אכילה, אבל יצא מעולה!!!!
 

uriler

New member
יפה, שמחתי :)

אגב, המתכון הוא אלתור שלי, קראתי לזה "וייטנאמי" כי יומיים קודם ראיתי איזו תכנית של אהרוני והשילוב של אננס / ג'ינג'ר די שלט שם (זו הייתה תכנית של בישול וייטנאמי) :)
 
למעלה