מחפש רעיון לחצי יום כיף חורפי

• פותח הנושא JATE
  • פורסם בתאריך

JATE

New member
שלום, מחפשת אטרקציות...

לכבוד חתונת הכסף של הוריי, אני רוצה לעשות להם משהו בסגנון "סוף הדרך" או "המירוץ למיליון", כלומר לעשות להם יום של משימות מגניבות שאם יספיקו את כולן בזמן (וברור שגם אם לא....) יזכו בסופשבוע במלון מפנק. הוריי מאד ספורטיביים, בסביבות גיל 50 אבל ממש צעירים לגילם, וחובבי ספורט ואקסטרים, ולכן אני מחפשת כל מיני אטרקציות שתוכלנה לשמש משימות עבורם, בכל רחבי הארץ. זה צריך להיות משהו זוגי ונחמד. יש למישהו רעיונות? תודה רבה מראש!

kdr

New member
"סוף הדרך" כבר בגיל 50 ? קצת מוקדם

עשינו משהו דומה לזוג בני 70+. שכרנו חדרים במלון על שפת הכינרת לילדים ולנכדים. "בעלי השמחה" הוזמנו לסוף שבוע זוגי, במלון נתנו להם מפתח לחדר בו המתין הבן הגדול, הוא נתן להם מעטפה עם רמז לחדר הבא (שלהם כאילו), בכל חדר ציפו בני המשפחה של אותו חדר, העניקו להם שובר לאיזו פעילות באזור ומעטפת רמז חדשה לחדר הבא ובסוף הם הגיעו לחדר שלהם שם הם מצאו שובר למסעדה של המלון לערב. במסעדה חיכו להם פרט למשפחה גם חברים והמשפחה המורחבת. בגיל הזה לא רצינו לטרטר אותם יתר על המידה והסתפקנו בתחומי המלון.

kdr

New member
גילוי נאות, לא מכיר את התכניות

מעדיף לקרוא ספר

JATE

New member
גם אני יותר בכיוון של ספרים...

אבל אלו ספציפית תוכניות ממש טובות.
ההורים של מאד מאד ספורטיביים, ואנחנו רוצים לטרטר אותם כמה שיותר, ולכן מחפשים כל מיני פעיליות מגניבות, שלא יוצא להם לעשות ביומיום. הם מטיילים המון, כך שמסלול טיול לא בא בחשבון כי זה לא נחשב "מיוחד", מה גם שהם אמורים להזדרז וזה מוציא את כל הפאן מהטיול, ולכן אני מחפשת אטרקציות. יש רעיונות?

מיכלג10

New member
עד 120

רעיוןם נפלא, את יכולה לשלב להם סיור מודרך ברכיבה אופניים כייפי ומהנה,עם תחנות ציון בדרך (אולי מקומות שהם בילו שכהיו בתחילת הקשר שלהם), אם תרצי פרטים/עזרה של מישהוא מקסים שעושה זאת אשמח להעביר לך הרבה מזל טוב, מיכל

e y a l d

New member
מחפש רעיון לחצי יום כיף חורפי

לקבוצה של כ-35 אנשים באיזור המרכז

kdr

New member
מתחת לשמיכת הפוך ../images/Emo183.gif../images/Emo185.gif

מיכלג10

New member
רעיונות

היי אייל, השאלה שלך כוללנית מדי, מהם הגילאים ? נשים /גברים ?יש שפע רעיונותץ צריך לדעת למי הם מיועדים ע"מ להתאים את הפעילות לאוכלוסיה אשמח לעזור :) מיכל

e y a l d

New member
מדובר על קבוצה מעורבת

של גברים ונשים. אנשי הייטק בסביבות גיל 30 עד 50. לאירוע מעניין ומגבש למשך חצי יום. יכול להיות למשל ארוחת בוהריים משולבת עם...

מיכלג10

New member
יש לי כמה רעיונות שהייתי שחה לעשות אותם

ערב טוב, אתה יכול לסגור 1. מקום נחמד הפאנץ ליין בת"א אוכל כשר ויכולים לבנות עבורכם ארוחה מתאימה מוזיקה טובה ופעילות מגבשת, 2. ניתן ללכת לסרט בסינמה סיטי בוי אי פי שכולל ארוחה פינוקים בילוי של כמה שעות מהנות 3. לשחק באולינג בשילוב ארוחה קלה סוגרים מקום עם 6 שחקנים בכל מסלול כייפי מהנה ומעביר כמה שעות מהנות 4. סיור מודרך (במידה ומזג האוויר מחייך) בת"א , עם הדרכה קלילה אפשר באזור לוינסקי הכולל טעימות, אפשרי בסורונה, יפו-שוק הפשפשים 5. סדנת שוקולד , סדנת אפיה שסגורה רק עבורכם סדנת אלכוהול , סדנת צחוק עם תרצה עזרה, אשמח :)

sitvaniyot

New member
צאו ליער...

עם ארגון הניווט הישראלי. כל שבת פעילות ניווט במקום אחר בארץ ברגל או באופניים. הנה הקישור: http://www.nivut.org.il/ הקבוצה תוכל לעשות מסלול קל = עממי או להתפצל לפי כישורי הניווט של החברה למסלולים אתגריים יותר. תוכלו לארגן פיקניק או ארוחה במסעדה בקרבת מקום. אל תשכחו את המצלימות וכמובן מצפן.

למעלה