מחפש רעיון לקיר דוקרטיבי לכניסה

מחפש רעיון לקיר דוקרטיבי לכניסה

מכניסה לדירה רואים את המטבח. ולכן חשבנו לסגור מטר וחצי מתוך הפתח הגדול (כ 2.5 מטר ) של הכניסה למטבח .הממוקם ממול לדלת הכניסה במרחק של 1.5 מטר . יש לכם רעיון איך לסגור את זה ? אם לסגור את זה בקיר של לבני זכוכית או אולי לעשות קיר דוקרטיבי מגבס. ואם כן כמה אמור לעלות לי קיר כזה ( לבני זכוכית / קיר גבס מעוצב ) ?

evh1

New member
קיר כניסה

בוקר טוב אני הייתי ממליצה על קיר ולא על לבני זכוכית ולגבי מחיר זה לא מסתכם רק בקיר יש לקחת בחשבון את "הלבשת הקיר" תאורה, אולי שידה מעניינת ואולי רק תאורה ותמונה אתה מוזמן ליצור קשר 054-6677771

lank

New member
../images/Emo68.gifקיר כניסה

השמיים הם הגבול , גם לקיר כניסה... אפשרות הפשוטה ביותר - לבנות קיר גבס גבוהה עם משחקים של חללים פתוחים ( מעין חלונות ). בצורות של עיגולים במספר גדלים. את הקיר לצבוע בגוון עז, את ה"חורים" שפערנו בקיר אפשר לחפות במסגרת נירוסטה ולהשאיר אותם פתוחים, או לסגור בזכוכית. כך בעצם יש קיר שמסתיר, אבל עדיין יש תחושה של רואים ( דרך הפתחים העגולים ). הקיר יכול להיות גם אלכסוני - יתחיל בגובה התיקרה וירד עד לגובה של מטר. כמובן הכל תלוי במרחבים שיש וקצת קשה לתכנן בצורה כזו... אפשרות נוספת היא בנייה של קיר עם משרביות ( בלוקים חלולים שבשנות השלושים , הארבעים וכו' היו משתמשים בהם בבנייה ליצירת קיר מאוורר או מרפסות ). מקבלים מראה של הסתרה חלקית. וכמובן שקיימת גם האופציה הסטנדרטית של בניית קיר גבס עם מחיצות ונישות עם תאורה וצבע. אין לי אפשרות לאמר לכם מה מתאים ומה לא - זה דבר שצריך לתכנן בשטח. קחו את הרעיונות ונסו ליישם.... בהצלחה.

למעלה