מחפש רעיונות למערך שיעור..

nachmany10

New member
מחפש רעיונות למערך שיעור..

שלום לכולם. אני עושה עבודה מעשית בבית ספר לילדים עם פיגור בינוני-קשה. בשיעור האחרון שהעברתי לתלמידים ניסיתי להעביר את המושגים קצר-ארוך, תוך שימוש בהשוואה בין זנבות אוגרים, גרבילים וזנב של כלב. אני רוצה לחזור על השיעור שוב, אבל אני מרגיש שצריך תוכן נוסף. אולי פעילות או יצירה, שלאו דווקא קשורים לבעלי חיים, או מחייבים מגע איתם, כדי להקל על התלמידים את ההתמודדות עם המשגה יחסית מסובכת לרמתם. אשמח לרעיונות... שבת שלום, עמיר

רעיונות

להתאים זנב לציור של בעל חיים ממש להדביק אותו על הטוסיק של החיה ציור של כלב קשור ברצועה קצרה או ארוכה מקורים של בעלי חיים?! חסידה או לעומת ציפור שיר או ברווז רגליים של עופות. תמירון/חסידה/פלמינגו לעומת עוף אחר בעל רגליים קצרות ברווז נניח סתם מה שעלה לי בראש עכשיו

גן חיות

New member
עוד רעיונות

אוזניים של ארנבון ואוזניים של שרקן משחק או דף עבודה עם תמונות של בע"ח שונים. צריך להדביק אוזניים, מקור, רגליים, זנב ארוך או קצר. אפשר לעשות מזה משחק ממש משעשע כאשר זה נראה מגוחך(חתול עם אזניים של ארנבון, גיראפה עם צוואר קצר וכו'). אפשר לעשות לוח עם סקוטשים וצריך להדביק נכון או לתקן כאשר הדגש על ארוך /קצר. אפשר גם לא קשור לבע"ח : חוטים או מקלות או סרגלים באורכים שונים.

nachmany10

New member
נשמע מעולה.

הרעיונות שלך ושל קרן. אני אכין דפים עם סקוטשים להתאמה. תודה רבה . ..

למעלה