מחפש רעיונות לתאורה באמבטיה

ualtman

New member
מחפש רעיונות לתאורה באמבטיה

שלום לכולם בביתי ישנו חדר אמבטיה בגודל 4 מטר על 1.5 מטר עם 2 נקודות תאורה בתקרה מכיוון ששתי מנורות רגילות (ארמטורה) הם דיי מכוערות ולשים פלוריסנת מוגן מים יהיה מכוער באותה מידה, אני מחפש רעיון לעצב משהו מגבס בגובה 20 ס"מ מהתקרה עם תאורה אחרת מוגנת מים כגון ספוטים 12V מוגני מיםהאם למישהו יש רעיונות אחרים / נוספים היכולים לעזור לי בסוגיה אודי

doram44

New member
מה גובה התקרה..

המרחק ממקור המים והאדים הוא זה שחשוב בבחירת הגוף מוגן המים כמו גם מיקום המראה.. גופים בתקרה יאירו את המשתמשים במראה מאחור מה שאומר= השתקפות במראה וסנוור הצללה על הפנים. צריך אולי לחשוב על מקורות אור אחרים משני צידי או מעל מראה.. כשמעל מראה יכול להיות אפלייט. אפשר גם לחשוב את יש משטח מעל המראה עד התקרה על כיוון התאורה לשם ההחזרה תאיר יפה את הפנים ולא תסנוור. סוג מקור האור תלוי בחשיבות אמיתות הצבעים.. האים זה מקום רק לגילוח מהיר או ששם גם מתאפרים צובעים שיער ועוד כול מיני דברים כאלה..

ualtman

New member
גובה תקרה

גובה התקרה 2.40 ישנה מראה במרכז אחד הקירות בגודל מטר על 1.2 מטר. הבעיה הנוספת היא שלחדר אין אפשרות לאור טבעי והוא חשוך יחסית ברוב שעות היום. אני ללא ספק מעוניין באור שאיננו אור פלוריסנטי לבן, וכמו כן אפשרי למקם תאורה הפונה אל הקירות ובכך אולי למנוע סינוור. אם יעזור אוכל אולי לצלם את חדר האמבטיה ולצרף תמונה

doram44

New member
פלורוסנטים..

הגובה הוא בהחלט בעיה. א. קימות נורות פלורוסנט מועשרות ספקטרום מקבוצת הלומילוקס דה לוקס או אינטרנה של אוסראם שנותנות אור שמתקרב מאוד באופיו לאור ה"ליבון,, אבל קיימת נורה ארוכה שנראית כמו פלורוסנט אבל יש לה תייל בפנים והיא נורת ליבון הפלוס הגדול שלה שהאור המפוזר מאיר באחידות "גם" את הפנים בלי אלומות,היא ניתנת לעמעום הציבעוניות שלה נהדרת.. המינוס שהיא מחממת כנורת ליבון.. האורך המכסימלי אני חושבת 60 סמ'.. אפשר לחשוב על למקם את הנורות בשולי התקרה רחוק מהמקלחת.. ולארגן גוף חד כיווני שיסתיר את הנורות וימנע סינוור. וזה רק על רגל אחת.. אם המראה מגיעה עד התקרה בעיית הסינוור שוב משמעותית.. ואם יש ארונות שצמודים תמראה ומגיעים עד התקרה זו שוב בעיה.. קשה יהיה למקם גוף הארה מלאכותית בלי לסנוור.

למעלה