מחפש רעיונות....

HELLAS

New member
מחפש רעיונות....

שבוע טוב לכולן וכולם,

אשמח לעצתכם בבקשה...

יש לי חתול בן כ-10 שנים.
אספתי אותו כגור פיצפון מהרחוב אחרי שננטש או איבד את אימו (לא יודע - הוא בכה כל הלילה ובבוקר היה על סף התייבשות במגרש החנייה של הבניין).

לאחרונה (בחודשים האחרונים) הוא משתעל מידי פעם ומקיא אחרי זה.
זה פתאום חולף לבד וחוזר שוב אחרי כמה זמן.

הוא פעיל, רץ, משחק, מתלטף ולא מאבד את התיאבון.

בשלושת הימים האחרונים הוא ממש חולה, יושב לבד בצד, לא רוצה לאכול, משתעל ועם הפרשה מהעיניים - אציין שאני גר בקומת קרקע והוא יוצא החוצה לחצר ונכנס חזרה הבייתה כמה פעמים ביום (גם עושה את צרכיו בחוץ).

כבר היו מקרים בעבר שהוא היה חולה, היה יושב לבד בלי לאכול כמה ימים ואז היה חוזר לעצמו.

הפעם הוא לא יוצא מזה - על פניו לא נראה לי שיש לו כאבים - הוא נותן לי ללטף אותו ומתחכך בי אבל לא מגרגר.

הבעייה שיש לי איתו היא שהוא מעולם לא היה חתול חברותי ולא נותן לאף אחד חוץ מאשר לי לגעת בו.
שום וטרינר לא מצליח לתפוס אותו או לטפל בו.

הוא כבר ירד המון במשקל ומסרב לאכול גם אוכל רטוב שהוא מאוד אוהב.

אני חסר אונים כי לא הייתי רוצה לראות אותו נגמר לי מול העיניים.

האם ידוע למישהו/י על משהו שאני יכול לעשות? - איזה תרופה מסויימת שאני יכול לקנות ולתת לו או אולי עיצה אחרת כלשהיא.

כאמור, הוא חתול שלא נותן לאף אחד לגשת אליו (והיו נסיונות של מספר וטרינרים) - אם הגיע זמנו אז הגיע זמנו, אבל לא הייתי רוצה שזה יהיה בייסורים וברעב. הוא הילד שלי וחוץ מלהמשיך ולהעניק לו בית חם ואהבה, אני לא יודע מה עוד לעשות.

סליחה על החפירה ותודה מראש.

שיהיה שבוע מקסים

גורדיאן

New member
אתה חייב לקחת אותו לווטרינר בהקדם הכי אפשרי.

הסיפור שלך על הווטרינרים לא ברור לי, ווטרינרים יודעים לטפל בחתולים ולא חשוב כמה החתול חברותי או לא.
אגיד לך בדיוק מה עושים: אתה מכניס את החתול למנשא, הווטרינר מעביר את החתול מהמנשא שלך לכלוב שלו, כזה שמאפשר לטפל גם בחתול הכי סרבן בעולם, ושלום על ישראל.
אם יש לך ספק שווטרינר כלשהו יודע מה הוא עושה תתקשר אליו קודם ותשאל אם הוא יכול לטפל בחתול אלים, ואם לא תמצא אחד כזה פנה לד"ר נחמן מידן בראשון-לציון, הוא טיפל לי בחתולים בעייתיים בלי בעיות.

HELLAS

New member
חדשות טובות

מעדכן שהחתול התאושש לבדו, חזר לאכול מאתמול לאט לאט וכבר לא מקיא.
&nbsp
:)

גורדיאן

New member
לא, אלו חדשות רעות.

מפני שמתברר שאתה אומר כי החתול "הוא הילד שלי" אבל הוא סבל במשך שבוע שלם ועדיין לא לקחת אותו לווטרינר.
אולי יש לו מחלה שאפשר לטפל בה ואולי הוא סובל מכאבים, ואם תמשיך לחסוך עליו ולא תיקח אותו לווטרינר אז גם לא תדע מה הבעיה עד שהיא תהרוג אותו.

למעלה