מחפש רקע על X מן ב חודשיים האחרונים

Logan16

New member
מחפש רקע על X מן ב חודשיים האחרונים

עם מישהו יכול בבקשה לעדכן אותי במה שקרה ?

alro

New member
מי אם לא אני?

אז ככה uncanny x-men בחודשים האחרונים הם החבורה (שמורכבת מאייס-מן, אנג´ל, nightcrawler, chamber, סטייסי X,) בדקה את מעלליו של חברם ומורה generation X לשעבר שהקים ארגון דיי משטרתי שנועד לעזור למוטציות ואנשים במצוקה ההארגון הורכב מחברי X-MEN וגם מכמה מאויבהם שעברו שטיפת מוח מסוימת, בסוף הכל נהרס בגלל שמסטיק התחזתה לאחד מהכפילים של מדרוקס והיא וחבריה (הפושעים) גרמו להרס בכל פריס. כרגע אם אני לא טועה הם נלחמים במכירת סם חדש או משהו כזה (יש לי את החוברת אבל לא הספקתי לקרוא) NEW X-MEN החבורה היא :פרופסור X, פיניקס, סיקלופ, חיה, אמה פרוסט לאחר שהביסו את קסנדרה נובה (ובכך הצילו את העולם ומה שנשאר מהאימפריה השיארית (כמה פעמים אפשר להרוס אימפריה אחת?)) האקס מן יוצאים לתקן את הנזק שנגרם בפריס (בUNCANNY X-MEN) מסתבר שאקסוויר הקים ארגון בשם x-corporation שמטרתו עזרה למוטציות ע"י מוטציות שמתנדבות לעזור (הארגון הוזכר בANNUAL, ומורכב מחברי חבורת הX לשעבר), בכל אופן ג´ין והפרופסור בודקים מה קורה בפריס כאשר הבניין מותף ע"י ארגון כלשהו שמחפש גנב בשם פנטמקס שבמקרה מתחבא במשרד של הפרופסור. פנטומקס טוען שאין כל סיכוי שחברי הארגון שנמצאים למטה ינצלו וכך גם חוברת אחרי הוא ממשיך לדבר והם ממשיכים להלחם. בארה"ב בינתיים סקוט מספר לאמה על הבעיות שלו ושל ג´ין ביחסים בינהם) x-tream x-men סופה, רוג גמביט,בישופ, lifeguers, sleapstreem, thunderbird 3) עדיין נלחמים בקאן וכוחותיו הפולשים ממימד אחר סטורם מוחזקת בשבי ע"י קאן הרוצה להנשא לה גמביט משמש כמקור אנרגיה לשער המקשר בין המימדים ,ורוג מצטרפת אליו בזה מבחירה (רוג עברה מוטציה נוספת וכרגע היא יכולה לשלוף כוחות שהיא שאבה בעבר) כל שאר החבורה מנסה להציל את כולם ומצליחה להביס את קאן, אבל מי שנשאר במימד שלנו היה צריך להלחם בואראגס (לוחם מאוד חזק ולטענתו לא מוטציה שהרג את פסיילוק ורוצה להרוג את רוג.) החובר האחרונה נגמרה בתמונה הנ"ל (ספויילר) רוג וגמביט משופדים על החרב של ואראגס (לא נראה שלגמביט יש סיכוי אבל לרוג יש את יכולת הריפוי שלוולברין)

Logan16

New member
רק איזה חבורות זה בNEW וx-tream ?

אגב UX-MEN משהו מאד דרסטי הולך לקראות לוובלריין אין לי מושג מה רק המליצו על זה מאוד

למעלה