מחפש (שוב) טלפון פרמיום משומש ב 1000-1500 ש"ח

Haim_Gds

Member
קניתי סאמסונג נוט לפני שנה כטלפון חליפי/גיבוי ובסופו של דבר לא השתמשתי בו (לא הצלחתי לשדרג ל UI2.5), בחודש שעבר אשתי לקחה אותו כדי להשתמש בסים של העבודה וחשבתי על קניית טלפון אחר. מסיבות עקרוניות, אני מעדיף משומש ע"פ חדש והייתי שמח להמלצה למכשיר פרמיום משומש במחיר של עד 1500 ש"ח. אני מחפש משהו שיוכל לשרוד לי עוד שנתיים-שלוש (לא מאמין שישרוד יותר עם היכולת שלי בהפלת טלפונים)
מה שחשוב לי הוא
-סביבה נקייה ככל האפשר, אני לא רוצה אפליקציות יצרן שתקועות בכל מקום. רצוי מאוד שיהיה קל לשדרג לוורסייה פתוחה של אנדרואיד (אחרי הסיוט שהיה לי עם הנוט זה מתחיל להיות חשוב...)
-מסך בהיר ואיכותי, אני קורא בו לא מעט ובחוץ כך שזה דיי חשוב.
-סוללה שתחזיק יום, לא חושב שאצטרך יותר מזה. בכללי, הטלפון שלי מחובר למטען בבית ובמשרד כך שזה אינו קריטי.
-אני לא משחק משחקים כך שאין צורך ברמה גבוהה של עיבוד גרפי, הייתי שמח לטלפון חזק עם הרבה ראם (בכל זאת פרמיום :))
-רצוי מאוד שיכיל מקום לכרטיס זיכרון, אני מעדיף לשמור את המדייה לוקאלית ולא להתקע פתאום באיזה ממ"ד ולגלות שאני לא יכול לשמוע/לקרוא.

SHERME

Well-known member
קניתי סאמסונג נוט לפני שנה כטלפון חליפי/גיבוי ובסופו של דבר לא השתמשתי בו (לא הצלחתי לשדרג ל UI2.5), בחודש שעבר אשתי לקחה אותו כדי להשתמש בסים של העבודה וחשבתי על קניית טלפון אחר. מסיבות עקרוניות, אני מעדיף משומש ע"פ חדש והייתי שמח להמלצה למכשיר פרמיום משומש במחיר של עד 1500 ש"ח. אני מחפש משהו שיוכל לשרוד לי עוד שנתיים-שלוש (לא מאמין שישרוד יותר עם היכולת שלי בהפלת טלפונים)
מה שחשוב לי הוא
-סביבה נקייה ככל האפשר, אני לא רוצה אפליקציות יצרן שתקועות בכל מקום. רצוי מאוד שיהיה קל לשדרג לוורסייה פתוחה של אנדרואיד (אחרי הסיוט שהיה לי עם הנוט זה מתחיל להיות חשוב...)
-מסך בהיר ואיכותי, אני קורא בו לא מעט ובחוץ כך שזה דיי חשוב.
-סוללה שתחזיק יום, לא חושב שאצטרך יותר מזה. בכללי, הטלפון שלי מחובר למטען בבית ובמשרד כך שזה אינו קריטי.
-אני לא משחק משחקים כך שאין צורך ברמה גבוהה של עיבוד גרפי, הייתי שמח לטלפון חזק עם הרבה ראם (בכל זאת פרמיום :))
-רצוי מאוד שיכיל מקום לכרטיס זיכרון, אני מעדיף לשמור את המדייה לוקאלית ולא להתקע פתאום באיזה ממ"ד ולגלות שאני לא יכול לשמוע/לקרוא.
במחיר הזה יש חדשים

סמסונג S20 FE 5G
128/8
מעבד סנפדראגון 865
מערך צילום עם מייצבים אופטי ודיגיטלי OIS EIS
צילום וידיאו 4K וסלפי גם 4K עם הנ"ל
מסך 6.5 AMOLED
רענון מסך 120
סוללה 4500
טעינה 25W
אנדרואיד 12
NFC לרב קו וגוגל PAY
voLTE שיחות בדור 4
הקלטת שיחות עם אפליקציה ייעודית של סמסונג
מחיר סביבות 1400 שקל
מכשיר דגל לכל דבר וענין

גוגל PIXEL 6A 5G
128/6
מעבד גוגל TENSOR מבוסס על אקסינוס 2100
מערך צילום עם מייצבים אופטי ודיגיטלי OIS EIS
צילום וידיאו 4K וסלפי 2K עם הנ"ל
מערך צילום איכותי במיוחד כפי המסורת של גוגל
מסך 6.1 OLED
רענון מסך 60 הרץ
סוללה 4410
טעינה 18W
אנדרואיד 13 סטוק
NFC לרב קו וגוגל PAY
voLTE שיחות בדור 4
מחיר סביבות 1500 שקל
מכשיר דגל לכל דבר וענין

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
תודה אך מסיבות עקרוניות, אני מעדיף משומש ע"פ חדש. בנוסף, אע"פ שכתבתי "עד 1500 ש"ח" אשמח לטלפון זול יותר (שוב, עם הניסיון הגרוע שלי עם טלפונים אני לא מצפה שישרוד יותר משנתיים). כמה דברים שרציתי להוסיף:
-המצלמה ממש לא חשובה לי, לא חושב שעם המכשיר הנוכחי שהשתמשתי בה יותר מפעם בחודש.
-אשמח לפתיחה מהירה של הטלפון ע"י חיישן טביעת אצבע/זיהוי פנים וכו'
-מאוד חשוב לי שתהיה יכולת הקלטה אוטומטית של השיחות.

SHERME

Well-known member
תודה אך מסיבות עקרוניות, אני מעדיף משומש ע"פ חדש. בנוסף, אע"פ שכתבתי "עד 1500 ש"ח" אשמח לטלפון זול יותר (שוב, עם הניסיון הגרוע שלי עם טלפונים אני לא מצפה שישרוד יותר משנתיים). כמה דברים שרציתי להוסיף:
-המצלמה ממש לא חשובה לי, לא חושב שעם המכשיר הנוכחי שהשתמשתי בה יותר מפעם בחודש.
-אשמח לפתיחה מהירה של הטלפון ע"י חיישן טביעת אצבע/זיהוי פנים וכו'
-מאוד חשוב לי שתהיה יכולת הקלטה אוטומטית של השיחות.
גם זה קיים כחדש

סמסונג A33 5G
128/6
מעבד אקסינוס 1280
מצלמה ראשית 48 עם מייצב אופטי OIS
צילום וידיאו 4K עם מייצב אופטי OIS
מסך 6.4 AMOLED
רענון מסך 90 הרץ
סוללה 5000
טעינה 25W
IP67
NFC לרב קו וגוגל PAY