קניתי סאמסונג נוט לפני שנה כטלפון חליפי/גיבוי ובסופו של דבר לא השתמשתי בו (לא הצלחתי לשדרג ל UI2.5), בחודש שעבר אשתי לקחה אותו כדי להשתמש בסים של העבודה וחשבתי על קניית טלפון אחר. מסיבות עקרוניות, אני מעדיף משומש ע"פ חדש והייתי שמח להמלצה למכשיר פרמיום משומש במחיר של עד 1500 ש"ח. אני מחפש משהו שיוכל לשרוד לי עוד שנתיים-שלוש (לא מאמין שישרוד יותר עם היכולת שלי בהפלת טלפונים)
מה שחשוב לי הוא
-סביבה נקייה ככל האפשר, אני לא רוצה אפליקציות יצרן שתקועות בכל מקום. רצוי מאוד שיהיה קל לשדרג לוורסייה פתוחה של אנדרואיד (אחרי הסיוט שהיה לי עם הנוט זה מתחיל להיות חשוב...)
-מסך בהיר ואיכותי, אני קורא בו לא מעט ובחוץ כך שזה דיי חשוב.
-סוללה שתחזיק יום, לא חושב שאצטרך יותר מזה. בכללי, הטלפון שלי מחובר למטען בבית ובמשרד כך שזה אינו קריטי.
-אני לא משחק משחקים כך שאין צורך ברמה גבוהה של עיבוד גרפי, הייתי שמח לטלפון חזק עם הרבה ראם (בכל זאת פרמיום )
-רצוי מאוד שיכיל מקום לכרטיס זיכרון, אני מעדיף לשמור את המדייה לוקאלית ולא להתקע פתאום באיזה ממ"ד ולגלות שאני לא יכול לשמוע/לקרוא.
מה שחשוב לי הוא
-סביבה נקייה ככל האפשר, אני לא רוצה אפליקציות יצרן שתקועות בכל מקום. רצוי מאוד שיהיה קל לשדרג לוורסייה פתוחה של אנדרואיד (אחרי הסיוט שהיה לי עם הנוט זה מתחיל להיות חשוב...)
-מסך בהיר ואיכותי, אני קורא בו לא מעט ובחוץ כך שזה דיי חשוב.
-סוללה שתחזיק יום, לא חושב שאצטרך יותר מזה. בכללי, הטלפון שלי מחובר למטען בבית ובמשרד כך שזה אינו קריטי.
-אני לא משחק משחקים כך שאין צורך ברמה גבוהה של עיבוד גרפי, הייתי שמח לטלפון חזק עם הרבה ראם (בכל זאת פרמיום )
-רצוי מאוד שיכיל מקום לכרטיס זיכרון, אני מעדיף לשמור את המדייה לוקאלית ולא להתקע פתאום באיזה ממ"ד ולגלות שאני לא יכול לשמוע/לקרוא.