מחפש שותף עם רוח יזמית

אושי31

New member
מחפש שותף עם רוח יזמית

שלום! אני מחפש שותף בעל ידע בענף הפרסום בכלל ובאינטרנט בפרט לצורך הקמת אתר תוכן חדש בעברית בעל קונספט ייחודי. המיזם נמצא בשלב של אחרי איסוף נתונים, תמחור הוצאות והכנת תחזית כלכלית ולפני בנייה ועיצוב האתר. אני מוכן לתת אחוזים במיזם בתמורה למספר קבוע של שעות עבודה בחודש. אם מישהו מעוניין בפרטים, נא לפנות למייל: [email protected]

ROIYS

New member
מה בדיוק

מה בדיוק אתה מחפש מהשותף? כסף או הקמת אתר וכד'?

אושי31

New member
דרישות מהשותף

השותף יהיה אחראי על: - פרסום וקידום האתר באינטרנט וניהול קמפיינים בתשלום (ולאו דוקא צריך להיות חזק בSEO, כי בנישה בה האתר יפעל רוב הגולשים לא יגיעו ממנועי חיפוש, למרות שזה לא יזיק...) - ניהול הפעילות של האתר ברשתות חברתיות, SMO. - אופטימיזציה של הדיספלי באתר. - מכירת שטחי פרסום ישירות למפרסמים. - עבודה מול מחלקות מדיה ומדיה פלנרים במשרדי פרסום. - אם יש ידע וניסיון ובנייה ועיצוב אתרים, לא יזיק. זה לא אומר שהוא צריך לבנות את האתר בעצמו, רק ללוות את תהליך ההקמה. - כסף: אני לא מצפה שהשותף ישקיע כסף על ההתחלה. כמובן שאם הוא יאמין ברעיון וירצה להשקיע, זה יגדיל את האחזקה שלו באתר. מה אני מביא לשותפות: - ניהול התוכן באתר: גיוס כותבים (חלק תמורת תגמול, חלק תמורת קרדיט), עריכה, תרגום - שיתופי פעולה עם ספקי תוכן אחרים בארץ ובחו"ל - השקעה ראשונית מי שמעוניין בעוד פרטים, נא ליצור קשר במייל [email protected] חג שמח

למעלה