מחפש שותף/פה לירידה לים המלח

nirav

New member
מחפש שותף/פה לירידה לים המלח

אני בן 38 יש לי פסוריאזיס קל, זו פעם ראשונה שאני מתכנן לרדת לים המלח ואין לי מושג כלכך איך עושים את זה. אשמח לקבל אינפורמציה ואף להתטרף למישהו שנוסע לשם. בנושא התקציב אני יחסית מוגבל אז לא מדובר על המלונות המפאורים ביותר. תאריך נסיעה גמיש.. נא לפנות אליי במייל [email protected]

קובי d1

New member
פסוריאזיס קל

האם קיבלת אישור מרופא עור מחוזי או רופא שיש לו מורשאות אישור להשתתפות בהוצאות בים המלח באם לא תצטרך לשלם את כל המחיר חודש ספטמבר מלא בחגים והמחירים בשמיים הכי טוב לרדת בחודש אוקטובר ,אחרי החגים ואז יהיה יותר שקט בבתי המלון לכמה זמן אתה רוצה לרדת יש בתי מלון כמו גנים כמו צל הרים שיכולים לשדך לך שותף/פה . באם אתה חבר האגודה אולי יש עוד אפשרות לרדת במסגרת האגודה קובי

nirav

New member
קיבלתי אישור מרופא ממכבי

עדיין לא הבנתי כמה מכבי שירותי בריאות מסבסדים? אני גם אברר באגודה אבל העדפה שלי זה באוקטובר וחדר ליחיד, מישהו יכול לתת לי המלצה על מלון זול וטוב ואם אפשר גם קצת חיי לילה יותר עדיף :) דברו איתי בשקלים אם אפשר ...:) תודה

קובי d1

New member
פסוריאזיס קל

סיבסוד במכבי ,אני לא יודע בדיוק כמה מכבי מסבסדת ,הכללית מספסדת 70% מהשהייה עד לגג של 230 שקל ביום ,מתאר לעצמי שבמכבי זה כמה שקלים לפה או לפה. מנימום השהייה במכבי בשביל לקבל החזר 7 ימים , אתה מחפש מלון זול מלון טוב מלון עם חיי לילה זה לא הולך יחד מלון זול זה צל הרים יש הרבה שאוהבים את המלון , חיי לילה אין בעיה רוב המלונות קרובים אחד לשני ואפשר לנדוד מאחד לשני כמו שהרוב עושים. מקווה שעזרתי קובי

שלום רב../images/Emo24.gif

ההחזר ליום שהיה בים המלח לפי סל בריאות הוא 70% ממחיר יחיד בחדר זוגי עד 223 ש"ח ליום. חברים במכבי זהב או כסף זכאים להשלמה של עד 10% תוספת למחיר עד 32 ש"ח. יש להעדכן בקופה מה ההחזר כי זה עלול להשתנות. מינימום שהיה לחברי מכבי 7 לילות. טבלת מחירים של בתי המלון לחברי אגודת הפסוריאזיס הישראלית תמצא באתר האגודה. קישור רצ"ב.

nirav

New member
ראיתי את המחירים של האגודה

ואני חייב לציין שאם אני רוצה חדר לבד עדיין התוספת שאני צריך להוסיף היא כ 300 שקל לים במקרה הטוב, כפול שבועיים זה יוצא סכום נכבד ביותר :( מלבד האופציה של הצימרים אלוני חדרי נופש,ששם נראה לי שכל האקסטרות יגיעו לאותו מחיר ..

קובי d1

New member
מחלה של עשירים

זה המצב בבתי המלון בים המלח ,המלונות מנצלים את המצב של עודף ביקושים ודופקים מחירים בלי שום הצדקה. ידידי רוצה סינגל תשלם . הרבה בריאות קובי

ariad

New member
מדיניות מכבי השתנתה

השבוע קיבלתי מכתב ממכבי שהם משנים מדיניות והמינימום לשהיה בים המלח- 10 לילות ומקסימום החזר 230 שח.

nirav

New member
ים המלח- נווה זוהר, מישהו מכיר?

אני עדיין מחפש אופציה זולה ונאותה לשהות באוקטובר בים המלח. למישהו יש ניסיון עם הצימרים בנווה זוהר? או עם בית הארחה באיזור? תודה למגיבים..

למעלה