מחפש שותף פעיל בעסק קיים מחפש שותף פעיל בעסק קיים בתחום היבוא . נא ליצור קשר למיל
א אדיב New member 20/2/02 #1 מחפש שותף פעיל בעסק קיים מחפש שותף פעיל בעסק קיים בתחום היבוא . נא ליצור קשר למיל
S sharonr New member 24/2/02 #6 מצאת שלחי מ"ס פרטים אודותיך למייל [email protected] כרגע אני עובד על מ"ס פרוייקטים ואני חושב שתמצאי עניין בנושא זה או אחר
מצאת שלחי מ"ס פרטים אודותיך למייל [email protected] כרגע אני עובד על מ"ס פרוייקטים ואני חושב שתמצאי עניין בנושא זה או אחר
M mattyf New member 21/2/02 #3 פרטים נוספים הי, בימים אלו אני מחפשת כוון השקעה/שותפות פעיל. אשמח לקבל פרטים נוספים על העסק ועל הפוטנציאל. מתי
פרטים נוספים הי, בימים אלו אני מחפשת כוון השקעה/שותפות פעיל. אשמח לקבל פרטים נוספים על העסק ועל הפוטנציאל. מתי
M moty dana New member 24/2/02 #7 מעוניין לשמוע עוד פרטים על הפעילות אדיב הי אשמח לשמוע פרטים נוספים על הפעילות שלך אני בעל ניסיון ניהולי בתעשיית ההי-טק ומחפש עצמאות כלכלית צוא קשר 055318485
מעוניין לשמוע עוד פרטים על הפעילות אדיב הי אשמח לשמוע פרטים נוספים על הפעילות שלך אני בעל ניסיון ניהולי בתעשיית ההי-טק ומחפש עצמאות כלכלית צוא קשר 055318485