מחפש שותפה להקים סדנה להדרכת מעשית

מחפש שותפה להקים סדנה להדרכת מעשית

ישנם דברים פשוטים שיוכלו לגרום שיפור משמעותי להרבה זוגות, אבל לרוב האנשים זה לא כל כך בתודעה. כידוע לא כולם ליברלים וחופשיים, והרבה אנשים (אולי הרוב) לא ממש מגיעים לחשוב או לדבר על זה.

כמו"כ, ממה שנראה לי, אין יותר מדי אפשרויות כמו סדנאות או מקומות נעימים ולגיטימיים שמעוררים עניין וסקרנות, ומאפשרים להיפתח ולנסות, אפילו כשמדובר בדברים הכי בסיסיים.
אני חושב על סדנה שבה תהיה הדרכה מעשית בתחומים האלה, ואני מאמין שזו צריכה להיות מדריכה ולא מדריך.
אם יש מישהי שמזדהה ומעוניינת לחשוב יחד איך לפתח את זה, אני אשמח להמשיך בפרטי.

בהמשך להודעה קודמת

מה שבעיקר חשבתי זה להדריך את הגבר איך לענג את בת הזוג, כי זה נראה לי אחד מתחומי הבורות הכי גדולים. אני חושב שגבר ירגיש יותר נוח לקבל הדרכה מאישה, וגם בת הזוג שלו.
לכן אני מחפש שותפה שמתאים לה להדריך זוגות באופן הזה. כמובן שהיא לא תהיה מעורבת בשום צורה בין בני הזוג, אלא רק מדריכה אותם מה לעשות (אולי בעיקר את הגבר).

אז ככה

יש לי את ההכשרה שצריך לפי החוק בישראל.
ועדיין, אני לא מתכוון להיות מעורב בפועל, לדעתי כל הזוגות יעדיפו שתהיה מדריכה לסיטואציה שכזו.
כמו"כ זה עדיין לא משהו שרץ ופעיל אלא זה רעיון.
לכן כתבתי, שמי שמזדהה עם הרעיון ונראה לה משהו שתרצה לפתח, מוזמנת ליצור קשר בפרטי, ומשם נתקדם. נראה לי שזה דיון שמתאים יותר לעשות בצורה פרטית, ובכל מקרה הבסיס הכי חשוב זה שיהיה עניין ברעיון.
תודה בכל אופן

למעלה