מחפש שותפה נחמדה ללונדון בסופשבוע!

samuhel

New member
מחפש שותפה נחמדה ללונדון בסופשבוע!

בחור בן 28 נוסע לנסיעת עסקים קצרה בלונדון, מחפש מישהי שנוסעת או רוצה לנסוע בסופשבוע ללונדון תשאירי הודעה דחוף הנסיעה בעוד יומיים אדם

Vdrums

New member
כן ברור, הרי מלא בנות

מחכות למישהו שהן לא מכירות לנסוע איתו לסופ"ש בלונדון בהתראה של יומיים.

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif יופי של רושם אתה עושה.

עצבני משהו.

billc

New member
זה לא מה שכתב Vdrums

מה שמפריע לו זה שזה התראה של יומיים.. מדובר פה על רק על סוף שבוע..לא על חתונה קתולית. במקום להיות לבד..אפשר לבלות בצורה קלילה עם מישהי.. מקסימום עם זה בלתי נסבל..נפרדים.

דווקא בגלל זה...

אם נניח היה מדובר בטיול לגלות מקומות חדשים- עוד הייתי אומר שאולי יש לזה סיכוי להצליח (אחרי הכל, בכל סניף של "למטייל" תוכל למצוא טונות של אנשים שמחפשים שותפים לנסיעה..), אבל ברגע שמדובר בנסיעה מהיום למחר מבלי אפשרות להכיר את האדם שאיתו אתה נוסע, זה עושה רושם של "קויקי" בחו"ל יותר מאשר הזדמנות שותפה לנסיעה. (שוב, אני רק רושם איזה אסוציאציה זה מעלה לי בראש, וכמובן שאין לי שום דבר וחצי דבר כנגד "קויקי"). לדעתי בנסיעות כאלה תמיד עדיף לטוס לבד מאשר עם אדם שלא מכירים.

Mrs G

New member
אתם לא חושבים

שהקדשתם לטרול יותר מדי תשומת לב ?

samuhel

New member
אני לא מבין אתכם...

למה כל כך רע לאנשים שמישהו רוצה להכיר מישהי ולא רוצה להיות לבד? למה אני טרול ולמה הציניות מה כל כך כואב? אני ביקשתי ממישהו מכם להתערב? בקיצור חבורה של חסרי חיים...תמשיכו לרבוץ מול המחשב ולבקר אחרים ... בזה כנראה אתם מצוינים.

אם אתה לא מבין- תשאל

פרסמת הודעה, קיבלת תגובה אמנם "צינית" מעט, אך תגובה די רצינית שיכולת דווקא לה בצורה רצינית והיית יכול להשיג את המטרה. אבל אתה ישר החלטת ששפה יפה זה לא בשבילך... בדרך כלל, כשמגיעים למקום חדש- אמורים לנסות להשתלב ולכבד את הנמצאים. לעומת זאת,הביקורת והאיחולים שלך לא מוסיפים לך כבוד, חבל.

Ronit FL

New member
ההא וכן ביקשת שנתערב...

וסתם שאלה, הסגנון התוקפני שלך הוא סוג של פתיון? כי אולי אתה לא מודע, אבל הסגנון שלך מצביע על אדם עם בעיית אלימות...

הבחור נשלח לדרכו.

ולכן לא יוכל עוד להגיב בפורום זה עד להודעה חדשה.

Ronit FL

New member
מה, הוא לא היה שווה

שיגור טילים?....
עוכר שמחות שכמוך!

Mירב

New member
../images/Emo127.gif

אולי אתה רוצה לנהל גם את הפורום השכן?

למעלה