מחפש שותפים לאתר מעריצים

avivgeffencom

New member
מחפש שותפים לאתר מעריצים ../images/Emo168.gif

היי כולם, אני רוצה להקים אתר מעריצים לאביב גפן ומחפש כאלה שרוצים להצטרף ולהשתתף איתי בהקמה. רכשתי את הכתובת avivgeffen.com למטרה הזאת (אם תיכנסו תוכלו לראות עמוד "בקרוב"), וכמובן גם שרת אחסון יציב. כמו גם גייסתי כמה אנשי מקצוע גרופים בעצמם שילוו ויבנו טכנית את האתר (ככה שתהיה מערכת ניהול מסודרת והאתר יראה FIX). שורה תחתונה - מי שרוצה להצטרף למייזם הקטן שלי, מוזמן לשלוח מסר. אין צורך בידע טכני, רק רצון
פרטים נוספים במסרים.

avivgeffencom

New member
המטרה היא רשת חברתית

בקשר לאתר הקיים היום - אישית מתפלא בכלל איך אמן כמו אביב גפן מרשה לעצמו להחזיק אתר כל כך מיושן, אבל המטרה כאן היא לא להחליף אותו אלא כפי שנכתב בכותרת - יצירת רשת חברתית (web2) שכל גולש יוכל לקחת חלק פעיל בה.

ואי איזה מסירות נפש../images/Emo12.gif

קנית את הכתובת הזו,,,,, ממש גייסת מעצבים,,,, אייך אתה חושב האתר הזה יכול לחדש? יש מה שצריך כבר ברישמי לדעתי בכל מיקרה אני קניתי את הכתובת www.hahmanijad.com ברצוני לבנות אתר למנהיג האהוב והנערץ

בשביל מה להתקיף אותו תגיד?

סתם פשוט סתם.. הבנאדם בא עם רעיון ורצון, אז למה ככה אתה גומל לו? ואחרי זה אתה מתפלא שאנשים אומרים לך להפסיק לכתוב דברים מדכאים בפורום.. אז בשביל מה? סתם פשוט סתם..

avivgeffencom

New member
לא קנית, בדקתי.

לך תקנה, תחזור, אני אשמח להמשיך את הדיון המרתק הזה איתך.

../images/Emo201.gif אם פגעתי בך -כותב ההודעה ,

אני מתנצל בכל הרצינות , ומכל הלב האמת שניסיתי לצחוק אבל זה כניראה לא יצא לפעמים ההומור של כל אחד קצת פשוט את הרגל אני מאחל לך הצלחה באתר הזה באופן מלא, ואם יהיה לי אפילו דברים שקשורים אשמח לתת לך אותם חג שמח, מלא אור תקווה והצלחה ישראל

oferweisglass

New member
לפתח חלק של להקות צעירות

אני מוכן לעזור ויש לי רעיון כבר הרבה זמן הרעיון שלי הוא שהאתר יהיה במה לאמנים צעירים בתחילת הדרך כל להקה או זמן יוכל/ו לפרסם את השירים/הקלטות/מופעים אתר במה לקידום אמנים וזמרים צעירים אם זה יהיה טוב בטח גם אביב יכנס לזה מדי פעם ויוכל לתת דיעה או לעזור אם צריך מה דעתכם?

avivgeffencom

New member
תודה לעשרות שפנו ../images/Emo140.gif

גולשים נוספים מוזמנים להצטרף. אלו שפנו - אני אהיה איתכם בקשר דרך המסרים
תודה לכולם

למעלה