מחפש שותפים לקניית שיעורי Gnomon

CreativeSamurai

New member
מחפש שותפים לקניית שיעורי Gnomon

שלום אם אתם רוצים ללמוד את מאיה ברצינות - אין טעם ללכת לקורסים - אולי רק בגלל התעודה אני מחפש שותפים לקניית שיעורי גנומון מארה"ב השיעורים די יקרים - כ 50 דולר לדי.וי.די אז אם יש מעוניינים - נתאסף ונקנה ביחד ואח"כ נתחלף - זה יצא די משתלם. אל תסמכו על חמור - הורדתי ממנו הרבה גנומונים - האיכות - ממש באסה - לא רואים מה כתוב בתפריט של מאיה. ובקורסים לא תלמדו הרבה - אני לומד בקורס והמידה שהם נותנים די בסיסית. אז בואו נקנה לפחות את דינמיקס.

ORNEO

New member
איזה קורס...?

איזה קורס בדיוק אתה לוקח ואיפה...? ולי דווקא החמור עזר מאוד.....

CreativeSamurai

New member
בתלתן

אבל בכל זאת - השיעורים של דינמיקס למשל - איכות ממש ירודה שם בחמור. אפשר גם להסתפק בשיעורים של איור מחמור אבל מה שקשור במאיה - בעייתי. נגיד אם אנחנו 10 אנשים ונקנה את השיעורים. לפחות דינמיקס זה יהיה אחלה. יש לי כמה דינמיקס - ואני רואה בחור עושה דברים מדהימים אבל קשה לעקוב אחרי מה שהוא עושה - אי אפשר לזהות מספרים ותפריטים

לא מדויק

מאיה היא הפיבוריטית אבל יש להם גם שיעורים ב XSI, Zbrush ואפילו כוונות להתמקסס. אם אני לא טועה כריס ניקולס אמור להעביר קורס חדש ברינדור אקסטריורים ב Vray ככה שאפילו מקס בפנים. וכמובן שאם כבר מתרחבים אז בגדול גם הודיני נכנסת לתמונה וגם שייק וניוק.

למעלה