מחפש שטח לבניה.

yuvjos

New member
מחפש שטח לבניה.

שלום, אני מחפש שטח של חצי דונם לבניה. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאד. עד כמה שידוע לי "חכמוב" מוכר שטחים אך עדיין לא מופשרים וללא חלוקה. אם יש למישהו רעיון איפה כדאי לחפש אשמח. דבר נוסף אם מישהו יודע איך אפשר להגיע לארבעת היזמים השייכים לשלב ב' של היישוב זה יכול לעזור לי. תודה יובל

ronpel

New member
נסה אצל שלום

הנציג של דולגין - יושב בקארוון ליד הקומנרים ברחוב המעיין. למיטב ידיעתי אין כרגע אף מגרש כזה למכירה. לגבי יזמי שלב ב - יש יותר מארבעה - ואכן אין עדיין חלוקה ברורה ואפשרות לבניה. על פי הפגישה שהיתה לנו עם חלקם - הם מחפשים למכור שטחים גדולים ולא מגרשים בודדים. בשל ההתניות למתן היתרים (כביש כניסה חדש ופתרון ביוב) אין לדעת עוד כמה שנים זה יקח עד שניתן יהיה לבנות שם. בהצלחה רונן

yuvjos

New member
תודה רונן

שבוע שעבר ניפגשתי עם מושי בישוב, ואני מודע לנושא של כביש גישה ליישוב שהרי עד שלא יהיה אחד כזה לא יתחיל שלב ב'. עם שלום דיברתי והשארתי לו את הפרטים שלי. העניין הוא שחכמוב מעוניין למכור במחיר סביר (לא אטרקטיבי ממש)מגרשים של דונם שיופקעו עד כ-40% (כך לפי החוק)ואז יישאר 600מ"ר בערך,אך העניין הוא שזה קצת לקנות חתול בשק. אני לא לחוץ כרגע להתחיל לבנות יש לי זמן(שנה וחצי-שנתיים) השאלה אם בתור השקעה הענייין שווה כלומר מה הסיכון שלי פה.במקרה הגרוע לא מוצא חן בעיניי המגרש אז אני מוכר אותו כשהוא כבר מופשר. לא ככה? יובל

תמרשובל

New member
מגרש ריק

יש לידנו מגרש ריק. אולי הבעלים רוצים למכור?
תמר.

למעלה