מחפש שירים........

vipor

New member
מחפש שירים........

אני מחפש כל שיר שמדבר על ילדה שקוראים לה שלי..... כמו השיר של שריף - שלי שלי או השיר של ג´ורג´ בר - תגידי שלי או ג´ורג´ בר - שלי מקווה שתוכלו לעזור לי דרך אגב החלפתי איי סי קיו ועכשיו המספר שלי הוא 154719953 ויש לי הרבה דיסקים חדשים כמו זהבה בן שיקו חייק - שני דיסקים חדשים שלו דיסק חדש של כוכב עולה והדיסק החדש שלי יוסי עדן ועוד.......

vipor

New member
לפי דעתי.......

הוא יותר יפה מהדיסקים הקודמים שלו אבל גם את הקודמים שלו לא אהבתי! וצודק הוא גם כן הולך בדרך של שרית חדד וליאור נרקיס אבל אין מה לעשות דרך אגב ,אין לי עדיין את הדיסק החדש של אלי יהודה אבל גם הוא אשתכנז...

traker

New member
הדיסק של יוסי עדן-אכזבה!

הוא לאט לאט מתחיל להתאשכנז...! אין כבר שירי דיכאון...הוא כבר לא צועק בשירים שלו (ראה סולח- "ססססססווולחחחחחחחחח לך ילדה...שוככככככככחחחחחחחחחח את הרע") חבל...יש אולי 2/3 שמזכירים את השירים היפים של פעם..כל השאר הם שמחים כאלה. נשמע את הדיסק עוד כמה פעמים אולי לאט לאט אני יתחיל לאהוב את שאר השירים..

vipor היקר- אתה מתכוון לשיר- של ../images/Emo35.gif

שריף שקוראים לו שלי שלי רק שלי שלי שלי בתוך ליבי אוהב אותך כל החיים אוהב אותך לעולים ולך אתן את כל חיי איתך א חיהי עד סוף ימי ....וכו´ אז יש לך את זה במיזחרית בדם אם אתה צריך עזרה תפנה אלי לאי מייל ואני אתן לך לינק שלו האי מייל שלי הוא [email protected] וחוץ מזה באותו דיסק י ש את השיר שלי ש ל יגם בגירסא ערבית קוראים לשיר בערבית "מוגראם יא ליל" בקיצור תכתוב לי לאי מייל שזה אתה ויפור ואני שולחת לך לינקים משם תוריד לך את הכ לאני יכולה לרשום לך כאן אבל אסור לנו להביא כתבות לכאן זה כלל של משה המנהל שלנו, ואגב-הוא לא שר עלם בחורה בש םשלי הוא אומר שלי שלי כלומר היא שלו - שלי- שלנו מבין????? אוהבת וחג שמח חמוד כתוב ל י לאי מייל אני יעזור לך נשמה! >>>>>>> ילדת החופים>>><<<<<<<<< אלין

כל הכבוד אלין...

אני רואה את עוקבת יפה אחריי המזחית שיחקת אותה אפילו בערבית את יודעת...פששששש... *****רותם*****

אמממ רותם- גם אני מחפשת אותם!!!

ב עברית וערבית של שלי שלי של שריך- חחחחחחחחח אנ ימנסה לעזור ורוצה גם כן עזרה באותו קטע, אז אולי יש לך אותם??????????כי לא התן לי להוריד אותם באותו אתר שם,וחוץ מזה רותם שלנו נשמה יקר המיסתורי 3 אני קוראת לך אתה יודע כן?!!! איך ההרגשה של השפעת? הצטברה קצת.א ושעדיין יש לך "בלונים" באף??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחח ניקרעת לבד !!!! חג- ה שמח חבר יקר שלי אוהבת אותך תמיד נשמה ביי מאמי - נ.ב- לצערי הרב אני עצבוה עומר כלומר נכנכ לאהבה פורש לתקופה ארוכה מהנט- מנתקים לו אותוו הוריי הם טוענים שהוא לא ספיק משקיע בלימודים שלו ויותר מדיי על המחשב וכל הצינוים שלו מעוליםכמו שאני ידועת והוא סיפר לי, אבל לא ניתן לנה תנגד אחריי הכל הורים זה הורים ואין מה לעשות הני מאמינה שהו איעשה להם קצת פוזות ודמעות הם ישר יחזירו לו את זה מילה של הילדשלך אה????? זוכור מה אלין אומרת לך חודש חודשיים והוא כאן!!!! חולה עליך כפרההההההההההההההההההה תרגיש טוב ושוב ושוב חג שמח. >>>>>ילדת החופים>>>>>> אלין

אלין.......

חחחחחחח.....הרגת אותי. את צריכה אותם. ואת מנסה לעזור אם לינקים שלא עובדים לך.....נשמה אני לא מרגיש טוב. אני בבית אני לא אצל הדודים. אני מתכוון לעשות את החג בשנת חורף. פשוט אני על הפנים ..... אלינוש יש לי במחשב 11 דיסקים של שריף חוץ מ-2 אם את רוצה תגידי לי שאני מחובר למסינג´ר. אני ישלח לך בעברית ובערבית. וכן אני גם עצוב שעומר הולך. אם ההורים שלי היו אומרים לי שהם מנתקים. אותי הייתי זורק אותם מהבית...חחחחחחחחח..... *****רותם*****

vipor

New member
אלין נשמה....

השיר הזה אמור להיות בדיסק באהבה לאמא (או משהו כזה) לא? אני לא ראוה שם את השיר הזה וגם את הערבית לא מצאתי.

vipor במקום להסתבל כנס שנייה ../images/Emo92.gif

למה אתה סתם מיתסתבך נשמה? בואי כתוב לי אלי מייל רק ככה היי האלין זה ויפור ואני שולחת לך את כל הליקנים של מיזרחית שלישי לי בזכות נכנע לאהבה שנתן לי אותם, ואבג- יש באחד הלי´ ים את שניי השירים של ובעצם את כל הסיסק - וכן מאמי צדקת- קוראים לאלבום הזה באהבה לאמא אתה צדקת מליון א חוז אתמול רק הורדתי את השיר באהבה לאמא ואת השניים כמו שלי שלי רציתי ולא הצלחתי להוריד אז כתוב לי כבר לאי מייל ותקבל את כל הלינקים והנה שוב האי מייל שלי אליך [email protected] אם תשלח לי אי מייל ז הכל יסתדר מבטיחה לך מילה אשל ילדה שהים אוהב אותה. אני ממש רצינית רק תכתוב לי שאתה ויפור ממזרחית שאדע מי אתה ממתינה לאי מייל יאלה אני פותחת עכשיו מיד את האי מייל. אוהבת יותר מתמיד מקווה שתפתור את הבעיית " שלי שלי " >>>>>> ילדת החופים><<<<<<<<<<<<<<< אלין

vipor

New member
אלין.....

תקשיבי חמודה......הבעיה שאין לי איי מייל. את יכולה אולי לשלוח לי במסרים האישיים של תפוז?

אחי.....

את השיר של שריף {שלי שלי}יש לי אם אתה רוצה כנס ל-icq שלי 150157221 אני ישלח לך!!!!!!!!!!! *****רותם***** לכל מי שיש icq שיוריד את החדש 2002a משהו פצצה

vipor

New member
לאלין ורותם.......

תודה נשמות........אני התכוונתי לעוד שירים חוץ מאלה של ג´ורג´ בר ושריף אתם מכירים עוד שירים בסגנון הזה. יש לי את האתר הזה כבר אבל תודה בכל זאת.

VIPOR אחי הטוב כנס...

יש שיר לנתנאל בדיסק האחרון שלו בשם שלי, שיר יפה מקפיץ כזה, אם אתה רוצה אני אארגן לך אותו, תתחבר אליי באי סי קיו המספר שלי הוא:153224978 ממני, ידידך, אלון זכריה.

vipor

New member
אוי אלון........

קרעת אותי מצחוק שאמרת לי שזה שיר על חלי במקום שיר על שלי . טוב לא נורא אני יודע שניסית לעזור. יש למישהו עוד רעיונות לשירים כל שלי?

למעלה